Sabio

Pastă de dinți BAMBOO CHARCOAL

118ml

34 lei
Este o pastă de dinţi 100% naturală, pură și sigură, perfectă pentru toate vârstele, care protejează și albește dantura zi de zi.

Realizată cu cărbune activ din bambus, carbonat de calciu și bicarbonat de sodiu, care împreună creează un puternic efect de albire a dinților cu zero sensibilizare a acestora.

Este un abraziv eficient, blând şi remineralizant al smalţului dentar, cu o mare capacitate de albire a dinţilor şi de întreţinere a sănătăţii gingiilor.

Este parfumată natural cu uleiuri esenţiale de mandarine şi spearmint, având o aromă mentolată care se îmbină armonios cu aroma uleiului de cocos organic.

Lasă o senzaţie de prospeţime a gurii după folosire. În plus, grație uleiului de cocos virgin organic din compoziție, este un hidratant eficient al gingiilor și buzelor.

Nu spumează, deoarece nu conține agenți de spumare.

Este un produs 100% natural, vegan, care nu conține fluorizi, sulfați, peroxizi, conservanți, glicerină, coloranți sintetici, SLS sau triclosan.

Mod de folosire: 
Se periază dinţii de 2 ori pe zi cu pastă de dinţi cu cărbune activ de bambus, timp de aproximativ 2 minute. După periere, se clăteşte bine gura cu apă călduţă, până când dinţii se simt perfect curaţi, fără urme de pastă.

Valabilitate:
12 luni de la deschidere, se păstrează între 10 – 22oC.

Recomandări: 
A nu se înghiţi. A se evita contactul pastei cu ochii şi nasul. A se închide recipientul după folosire. Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 
 

Ingrediente: calcium carbonate/carbonat de calciu, cocos nucifera oil/ulei de cocos virgin organic, sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, caprylic/capric triglyceride/ulei de cocos fracționat, stevia rebaudiana/pudră de ştevie, bambusa arundinacea stem powder/pudră din sevă de bambus, activated charcoal/carbune activ din bambus, citrus nobilis peel oil, mentha spicata herb oil/ uleiuri esenţiale de mandarine şi spearmint.