BADGER

Balsam pentru picioare PEPPERMINT & TEA TREE

21g

39 lei
Salvează pielea uscată, crăpată a picioarelor!

Produs organic certificat USDA
 
  • Are un efect reparator și emolient asupra călcâielor și pielii uscate și crăpate.
  • Uleiul de mentă reconferă vitalitate picioarelor obosite.
  • Mixul de uleiuri esențiale conține ingrediente cunoscute pentru efectul lor antibacterian și antimicrobian.
  • Fără petrolatum/vaselină sau substanțe chimice sintetice de orice fel.
Îngrijește-ți pielea picioarelor!

Badger Bob, un real adept al mersul pe jos, spune: "La un moment dat, în pădure, poteca s-a bifurcat iar eu... am luat-o înainte pe ambele poteci... dar nu aș fi putut să o fac fără ajutorul Foot Balm!'' Asta pentru că balsamul pentru picioare Badger ajută la revitalizarea picioarelor obosite, după mers sau stat în picioare.

Menta, arborele de ceai și rozmarinul și uleiurile esențiale realizate din acestea răcoresc, reîmprospătează și demonstrează proprietăți antibacteriene eficiente. Uleiul extravirgin de măsline și uleiurile de jojoba vindecă și repară chiar și cea mai înăsprită, uscată și crăpată piele. Iar senzația de răcorire și prospețime precum și parfumul său lejer ajung să provoace dependență.

Perfect pentru cei care iubesc mersul pe jos!

Mod de utilizare:
Cu o cantitate mică de balsam, cât se poate lua pe vârful degetelor, se masează ușor picioarele și călcâiele. Pentru un tratament intensiv, se mărește cantitatea utilizată și, purtând o pereche de șosete, se lasă să acționeze peste noapte – rezultatele vor fi surprinzătoare!
 

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), Cera Alba* (ceară de albine), ulei de semințe de Simmondsia Chinensis* (jojoba), ulei din frunze de Rosmarinus Officinalis* (rozmarin), ulei din frunze de Mentha Piperita* (mentă), ulei din semințe de Elettaria Cardamomum* (cardamom), ulei din frunze de Melaleuca Alternifolia* (arbore de ceai), ulei din frunze de Eucalyptus Globulus* (eucalipt) și ulei din ace de Abies Balsamea* (brad canadian). *=certificat organic ◊=ulei de măsline extravirgin

Ingrediente principale: menta