Trio Verde

Ulei de masaj hidratant

200ml

51 lei
[ hidratant - emolient - nutritiv ]

Având la bază uleiuri bogate în acizi grași esențiali, precum uleiul de argan, migdale, avocado și macadamia, acest produs oferă hidratare și emoliere.
  • Din punct de vedere cosmetic, uleiul de argan este un adevărat “elixir al tinereţii” care hrăneşte şi hidratează pielea.
  • Calitatea nutritivă a uleiului de migdale dulci îl recomandă în îngrijirea pielii uscate şi delicate.
  • Uleiul de avocado este un ulei bogat în vitamine şi lecitină.
  • Nucile de macadamia conţin 72% ulei care, aplicat pe piele, acţionează precum o cremă hidratantă, fiind foarte uşor absorbit. Are o textură catifelată, oferă pielii hidratarea de care are nevoie, fiind în acelaşi timp un scut împotriva îmbătrânirii premature.
  • Uleiurile esențiale de lavandă și geraniu ajută la menținerea aspectului sănătos al pielii și dau o aromă dulce, îmbietoare.

Uleiul natural de masaj hidratant de la Trio Verde are o textură catifelată și oferă pielii revigorarea și hidratarea de care are nevoie.

Mod de utilizare:
Se aplică pe pielea curată și se masează ușor până când uleiul este absorbit în piele.

Uleiurile de masaj TRIO VERDE sunt uleiuri 100% naturale, neprocesate termic,  fabricate din uleiuri vegetale și uleiuri esențiale.

Produs testat dermatologic.
Neprocesat termic, nu conține parafină.
Fabricat în România.

 

Ingrediente: PERSEA GRATISSIMA OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, COUMARIN. (RO: ulei de avocado, ulei de macadamia, ulei de migdale, ulei de argan, uleiuri esenţiale de lavandă şi geraniu, vitamina E).