SABIO

Cremă contur ochi cu ceramide și peptide

15ml

61 lei

Crema pentru contur ochi este îmbogățită cu active cosmetice valoroase, de calitate și eficiente.

Astfel, Sabio a inclus ceramide, fabricate printr-un proces de biofermentație, ce conțin molecule identice cu cele din piele, pentru un efect regenerant și protector pe termen lung, pentru sporirea elasticitatea acesteia. Ceramidele ajută la retenția apei în tegumente și protejează împotriva deshidratării acestora, crescând astfel nivelul de hidratare al pielii. Ele ajută la îmbunătațirea structurii de bază a acesteia, reduc aspectul ridurilor și liniilor fine, stimulează producția de colagen, cu eficacitate anti-rid, tonifiază și sporesc fermitatea pielii.

În plus, crema este bogată în peptide, active cosmetice care stimulează producția de colagen și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire al pielii.

Uleiul de argan este folosit în această cremă pentru calităţile sale extraordinare de hidratare şi antioxidante, fiind protector și regenerant.

Uleiul de macadamia este ușor absorbit de piele și nu o lasă grasă. Oferă pielii catifelare și are proprietăți antiinflamatoare.

Vitamina E este un concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma şi delta – α, β, γ şi δ), obţinut din uleiuri vegetale. Grad cosmetic şi farmaceutic exclusiv natural. Validat de Ecocert pentru cosmetice bio.
Absolutul de iasomie – complex, bogat și cald, face crema irezistibilă și prețioasă.

Aplicare:
•    După curăţarea feţei, se aplică cu degetele, cu mişcări delicate, 2-3 picături de produs, exact sub sprâncene şi sub ochi, evitând contactul cu ochii.
•    Se masează uşor zona pe care s-a aplicat crema, din colţul interior al pleoapei superioare spre exterior şi în direcţia opusă sub ochi. Se va evita întinderea pielii, întrucât aceasta poate conduce la formarea de riduri fine. Pentru rezultate optime se va utiliza dimineaţa şi seara.
•    Ideal sub machiaj sau ca tratament pe timpul nopţii.

Păstrare: între 15 și 20 grade Celsius.
Valabilitate : 6 luni de la deschidere.


Ingrediente: aqua/apă, macadamia integrifolia seed oil/ulei de macadamia, argania spinosa kernel oil/ ulei de argan, rosa damascena flower water/apă de flori de trandafiri, cetearyl olivate, sorbitan olivate/emulsifiant vegetal natural, glycerin/glicerină, sodium levulinate, sodium anisate/conservant natural, isocetyl alcohol, ceramide np, cetyl alcohol/ceramide, palmitoyl tripeptide-5/peptide, tocopherol/vitamina E, jasminum sambac flower extract/absolut de iasomie. Posibil alergen natural: benzyl alcohol, linalool

Ingrediente principale: ceramide, peptide, argan