SUSANNE KAUFMANN

Cremă de mâini nutritivă

50ml

135 lei

Crema de mâini nutritivă SUSANNE KAUFMANN™ conţine ingrediente active hrănitoare şi calmante din nalbă şi hamamelis.

Uleiul de nucă şi broccoli precum şi vitamina E înmoaie pielea şi o catifelează.

Crema de mâini este non-grasă, se absoarbe rapid în piele şi are un miros foarte plăcut.

Chiar şi mâinile aspre devin catifelate, crema protejând pielea pe termen lung împotriva uscării.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: aqua (water), pentylene glycol, caprylic/capric triglyceride, glycerin, glyceryl stearate, mel (honey), phospholipids, sphingolipids, hyaluronic acid, ethylhexyl palmitate, glycine soja (sojabean) oil, juglans regia (walnut) leaf extract, brassica oleracea italica (broccoli) seed oil, stearyl alcohol, cetyl alcohol, tocopherol, aloe barbadensis (aloe vera powder), maltodextrin, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, malva sylvestris (mallow) extract, carbomer, sodium hydroxide, dehydroacetic acid, phenoxyethanol, parfum (fragrance).

Ingrediente principale: nalba, hamamelis