LOOFCO

Perie cu mâner din lemn pentru spălat vasele

28 lei

Această perie ecologică pentru spălat vase este fabricată manual din fibră de cocos și prevăzută cu un mâner din lemn, pentru o folosire practică și ușoară.

Alternativa perfectă la bureții convenționali pentru spălat vase. Nu zgârie suprafețele, este un produs durabil și tradițional. 

  • Rezistă luni în șir fără a se încarca de bacterii
  • Alternativă biodegradabilă și reciclabilă la bureții și periile din plastic
  • Realizat din material vegetal, vegan
  • Se folosește ușor și curăță impecabil
  • Zero plastic!

Dimensiuni

20 x 7 cm (inclusiv mâner)

LoofCo
Produse fără plastic, biodegradabile și reciclabile – o alternativă eficientă la tot ce înseamnă bureți sintetici sau alte accesorii de curățat din plastic.

Eficiente

Testate de-a lungul a multe generații, produsele tradiționale pe bază de fibre de lufa și cocos s-au dovedit a fi foarte eficace la spălat și curățat vase. Când este în forma lui uscată, buretele pare abraziv, însă odată înmuiat în apă, devine moale și flexibil. Se folosește ușor și curăță impecabil, fără a zgâria suprafețele.

În plus rezistă luni în șir fără a se încarca de bacterii, fiind astfel și o alternativă economică.

Ecologice

LoofCo și-a propus să ofere o alternativă biodegradabilă și reciclabilă la bureții și periile din plastic. Materia primă provine exclusiv din surse sustenabile și regenerabile iar procesul de fabricație respectă cele mai înalte standarde de mediu. Mai mult decât atât, fibrele de cocos folosite provin din ceea ce industria alimentară nu poate folosi. Este o materie primă care altfel ar fi aruncată sau arsă.

Toate elementele din produsele LoofCo sunt biodegradabile și reciclabile.


Ingrediente principale: vegan