LESS IS MORE

ELDERFLOWER SALT Spray TRAVEL („beach-look” lejer)

50ml

56 lei
STYLING-FINISH / BEACH-LOOK / TOATE TIPURILE DE PĂR

Spray hidratant pentru definire şi texturare, pentru obţinerea acelui look uşor răvăşit şi lejer de vacanţă la mare, fixare delicată, volum îndrăzneţ şi finish mat. Ideal în pregătirea pentru cocuri şi împletituri, în mod special pentru părul subţire şi drept. Protejează părul vopsit.

Ingrediente-cheie
  • Soluţie salină de bază din Altaussee - Bogată în minerale, „Bergkern“ din Altaussee (Austria) provine din cele mai pure zăcăminte naturale de sare. Sarea este dizolvată în apa din Lacul Altaussee, formând soluţia salină. Defineşte părul, îi conferă textură şi volum.
  • Aloe Vera* - extract fresh pur - hidratant pentru păr şi scalp, ajută la regenerarea celulară, răcoritor, calmant  
  • Ulei din seminţe de soc* - ulei virgin presat la rece din seminţe de soc negru, calmant şi antiinflamator datorită conţinutului ridicat de acid alfa-linolenic şi fitosteroli. Protejează şi hrăneşte părul şi scalpul.
 
Beneficii aromo-terapeutice / 100% esenţe organice certificate
senzaţii văratice, răcoritoare. calmante pentru scalp
  • Extract din flori de soc - parfum floral dulce delicat, cu note de miere şi fân. floarea de soc este recunoscută pentru proprietăţile sale calmante
  • Flori de portocal* - hidrolat obţinut prin distilare la abur. Aromă fină, florală fresh. Îngrijeşte şi tonifică pielea.
  • Petitgrain / Portocală amară* - cel mai pur ulei esenţial obţinut prin distilarea la abur a frunzelor şi ramurilor. Aromă unică citric-verde şi proaspătă. Aduce bună dispoziţie şi stare de bine.
 *certificat organic

Ondulare:
Pentru un look văratic cu bucle rebele aplicaţi o cantitate generoasă în părul umed sau uscat şi modelaţi şuviţele cu degetele. Părul se usucă natural sau cu foehn-ul.

Dacă vă permite timpul, pulverizaţi pe părul umed, împletiţi părul sau faceţi un coc şi lăsaţi părul să se usuce. După ce-l veţi desface, veţi obţine cele mai frumoase bucle naturale.

Volum & textură:
Pentru a vă juca cu mai multe stiluri, pulverizaţi ELDERFLOWER SALT SPRAY la rădăcina părului şi pe degete şi distribuiţi pe şuviţe pentru o definire suplimentară.

Uz profesional:
Pentru ONDULEURI & BUCLE VOLUMINOASE aplicaţi ELDERFLOWER SALT SPRAY într-o cantitate generoasă pe părul umed sau uscat şi coafaţi cu aparate cu aer cald.

ELDERFLOWER SALT SPRAY este ideal în pregătirea de ÎMPLETITURI ROMANTICE & COCURI, conferă textura perfectă chiar şi părului subţire şi drept. pulverizaţi la rădăcini, apoi treceţi cu degetele prin păr - coafaţi. Pentru o extra-fixare, încheiaţi cu spray-ul fixativ THYME LACQUE. Pentru un look mai glossy, aplicaţi la final LINDENGLOSS FINISHING SPRAY.


Less is More - organic haircare
Prima gamă de produse organice profesionale premium de îngrijire a părului şi de styling.

 

Ingrediente principale: aloe vera, portocala