BARCELONING

Necessaire WHITE & BLUE (28x18x9cm)

85 lei

Necessaire din pânză de 100% bumbac din colecția Inspired by Art.

Colecția este inspirată de lucrări reprezentative din întreaga istorie a artei. O serie eclectică și liberă, care ne poartă între tradiții și modernitate.

Modelul acestui necessaire reprezintă compoziția unor forme organice în albastru cobalt profilate pe fundal alb, care ne duc cu gândul la umbrele răcoroase dintr-o zi de vară.

Designul face referire la tehnica de cut-outs (decupaje). Henri Matisse, care spunea că “pictează cu foarfece”, a folosit tehnica decupajelor în ultima decadă a vieții sale.

Închidere cu fermoar & mâner din piele și dimensiune de 28x18x9cm.


Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.

Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi. 

Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.