DR. BRONNER

Pastă de dinți PEPPERMINT - travel size

28g

16 lei

Ajuta la albirea dintilor si reducerea placii bacteriene, improspateaza respiratia!

Are o formula simpla, dar foarte eficienta cu ingrediente organice ca uleiul de cocos, faina de cocos, uleiuri esentiale, cristale de mentol care iti vor lasa dintii, gingiile si limba curate si iti vor oferi o senzatie de prospetime in intreaga gura.

ARE GRIJA DE TINE SI DE MEDIU!

  • Este 70% organica – ceea ce inseamna ca este facuta din ingrediente care nu au fost modificate genetic, nu se folosesc ingrediente chimice pentru a procesa plantele, nu se folosesc pesticide si insecticide pentru indepartarea daunatorilor.
  • Face putina spuma – dar, cantitatea de spuma nu indica puterea de curatare a produsului si nu il ajuta sa „lucreze” mai bine.
  • Nu contine SLS – Sodium Lauryl Sulfate. Acest ingredient, desi poate produce iritatii, este adaugat in compozitie pentru calitatea sa de a produce spuma. Lipsa SLS duce la o cantitate mai mica de spuma, insa dintii raman curati, iar aroma de menta ofera senzatia de prospetime.
  • Nu contine fluor – expunerea la fluor duce la decolorarea dintilor si a petelor permanente pe suprafata acestora. Expunerea la fluor poate avea efecte negative, mai ales in cazul copiilor.
  • Gustul este diferit – pasta de dinti de la Dr. Bronner’s contine doar uleiuri esentiale al caror gust este diferit de aromele sintetice. Este mai intens si poate dura o perioada pana va acomodati cu el. Dati-i o sansa, merita!

Sugestii de utilizare:
Pentru albirea dintilor si reducerea placii bacteriene este indicat sa va periati dintii de 2 ori pe zi.

Pasta de dinti bio de la Dr. Bronner NU contine substante sintetice de spumare, NU contine fluor, este vegana, NU este testata pe animale, NU contine ingrediente modificate genetic, arome, coloranti si conservanti artificiali sau indulcitori.
Atat tubul, cat si cutia sunt realizate din materiale 100% reciclabile.

Ingrediente: Glicerina*, Apa, Dioxid de Siliciu, Siliciu Hidratat, Carbonat de calciu, Guma Xantan, Bicarbonat de Sodiu, Ulei de Cocos Saponificat*‡, Ulei de Menta*, Sulfat de Sodiu, Faina de Cocos*‡, Acid Citric, Extract de Stevie*, Pudra din suc de frunze de Aloe Barbadensis*, Vitamina E, Ulei de Cocos*‡, Cristale Menthol , Ulei din seminte de Floarea Soarelui*, Ulei de limonene◊. *INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC. ‡ INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE. ◊ ULEIURI ESENTIALE PURE

Ingrediente principale: menta