MÁDARA

Demachiant bifazic pentru îndepărtarea machiajului

100ml

98 lei 78 lei

Învită-ți tenul la relaxare folosind acest fluid demachiant bifazic certificat natural și cu un real efect de calmare și redobândire a confortului cutanat căutat.

Faza uleiului mătăsos reușește să gestioneze fără efort îndepărtarea celor mai intense și aderente produse și culori, mergând inclusiv de la produsele de protecție solară cu filtru mineral și până la cel mai longwear makeup.

Faza a doua, compusă din ape florale ultra purifiante, șterge și spală definitiv impuritățile care încărcau tenul.

Infuzată cu acid hialuronic, apă de trandafiri și ape florale de hamamelis și albăstrele, formula delicată acționează și pentru catifelarea, calmarea și echilibrarea pielii, atenuând inflamațiile, minimizând porii și susținând hidratarea optimală.

Mod de folosire:

Flaconul se agită viguros înainte de utilizare. Se aplică mixul rezultat pe o dischetă demachiantă din bumbac și se șterg ochii, buzele și, apoi, întreaga față. Se clătește, apoi, tenul.

Se continuă rutina de îngrijire obișnuită.


Ingrediente: ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE*; ISOAMYL LAURATE; COCO-CAPRYLATE/CAPRATE; GLYCERIN; BUTYLENE GLYCOL; COCONUT ALKANES; SODIUM CHLORIDE; AQUA; TOCOPHEROL; SODIUM BENZOATE; POTASSIUM SORBATE; CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE; SODIUM PHYTATE; LACTIC ACID; VANILLIN; SODIUM HYALURONATE; GENIPA AMERICANA FRUIT EXTRACT; MALTODEXTRIN; GINKGO BILOBA (GINKGO) LEAF EXTRACT*; CITRIC ACID. *ingrediente din agricultura biologica

Ingrediente principale: acid hialuronic, trandafir, hamamelis, albastrele