WE LOVE THE PLANET

Deodorant natural cremă GOLDEN GLOW – ediție limitată

48g

49 lei

We Love Deodorant – 100% natural

Deodorantul cremă de la We Love The Planet este creat din 100% ingrediente naturale. Fără ingrediente sintetice și fără săruri de aluminiu, astfel încât deodorantul natural nu conține nimic care ne-ar putea afecta sănătatea.

Ingredientele naturale din deodorantele We Love The Planet au un efect calmant și hidratant. Crema moale este rapid absorbită de către piele și nu astupă porii.

Fiecare deodorant este formulat pe baza unui mix dintre ceară de albine, ulei de cocos și pulbere de amidon de porumb. Astfel aplicarea este facilă iar pielea rămâne catifelată și fină.

Efectul dezodorizant este asigurat de către bicarbonatul de sodiu care neutralizează mirosurile neplăcute într-un mod absolut natural.

Fiecare deodorant are propria sa aromă, la rândul ei 100% naturală.

GOLDEN GLOW are notele verzi fructate a florilor de măr combinate cu aroma florală de azalee. Mini particule foarte subtile îi oferă o mică strălucire.

Deodorantul natural are 48 grame și, în pofida cutiuței mici, folosirea poate dura între 2 și 3 luni. O cantitate mică și o singură aplicare sunt suficiente pentru 24 ore de prospețime.

Se poate însă reaplica ori de câte ori se simte nevoia. În cele din urmă este vorba despre un produs 100% natural!

Mod de utilizare:

Se masează o cantitate mică la subraț. Așteptați un pic înainte să vă îmbrăcați, pentru ca uleiul de cocos din compoziție să fie absorbit de către piele. Astfel evitați orice fel de pete pe haine.

Brandul olandez a optat pentru ambalarea deodorantului în mici cutii din tablă, reciclabile în proporție de 95% și, după golire, 100% refolosibile în alte scopuri.


Ingrediente: Cocos Nucifera (Coconut) Oil *, Sodium Bicarbonate, Zea Mays (Corn) Starch, Cera Alba (Beeswax), Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, (Natural) Parfum, Sorbitol / Sebacic Acid, Copolymer Behenate, Mica, Titanium Dioxide, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citral **, CI 77491, Linalool **, Limonene **, Geraniol **. * ingredient organic / ** componenta a uleiurilor esentiale