TRIO VERDE

Deodorant natural TEA TREE LIME

70g

48 lei

[ protector, absorbant, neutralizant ]

Deodorantele TRIO VERDE au o textură cremoasă și fină, fiind 100% naturale.

Fabricate cu căldură și respect pentru om și mediul înconjurător, oferă pielii protecție, neutralizează mirosul neplăcut și absorb umezeala. Formula lor are la bază ulei de cocos, unt de shea, bicarbonat de sodiu, faină de arorut și uleiuri esențiale.

Utilizare:

Aplicați 2-3 straturi prin mișcări verticale pe pielea curată și uscată. Dacă este nevoie, masați excesul de produs cu ajutorul degetelor, până când este complet absorbit de piele.

ATENȚIE: Nu folosiți produsul pe pielea iritată sau rănită. În cazul apariției unei iritații, întrerupeți utilizarea.

Fiind un produs natural, pentru a-i menține mirosul și textura, recomandăm să fie păstrat închis cu capac între utilizari, la o temperatură constantă (15-23 grade).

Produs testat dermatologic. A se feri de lumină și căldură.

Ingrediente: MARANTA ARUNDINACEA ROOT POWDER, COCOS NUCIFERA OIL, SODIUM BICARBONATE, BEESWAX, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TOCOPHEROL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL. (faină de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceară naturală, unt de shea, ulei de ricin, vitamina E, uleiuri esențiale de lime și tea tree)