SUSANNE KAUFMANN

MEN Deodorant Stick

75g

195 lei

Deodorantul natural stick Linia M dedicat bărbaţilor este un deodorant biologic foarte eficient.

Nu conţine săruri de aluminiu. Complexul de ingrediente active minerale neutralizează bacteriile care provoaca mirosul de transpiraţie, însă fără să închidă porii. Astfel flora naturală a pielii nu este afectată. 

Extractul de hamamelis, foarte prietenos cu pielea, este recunoscut pentru proprietăţile sale calmante.

Deodorantul natural are un parfum natural foarte plăcut şi discret.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.
Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: alcohol denat, glycerin, polyglyceryl-3 caprate, stearic acid, palmitic acid, sodium hydroxide, acqua (water), parfum (fragrance), hamamelis virginia (witch hazel) distillate/extract, alcohol plant, bisabolol, menthol

Ingrediente principale: hamamelis