Sabio

Balsam de buze Citrus

6ml

8 lei
Balsamul de buze Citrus îți va oferi o senzație revigorantă și o hidratare intensă grație ingredientelor sale naturale: citrice – pentru regenerarea pielii delicate a buzelor și un mix de unt de cacao şi ulei de cocos, care fac echipă bună, protejând buzele de arsuri de vânt sau soare atât în anotimpul rece, cât și în cel călduros.

Poate fi o excelentă bază pentru un machiaj bun, care ține cont de estetic și de sănătate deopotrivă.

Fiind un balsam de buze 100% natural, noi îți recomandăm să nu îl ții în soare sau aproape de o sursă de căldură, tocmai pentru a-l menține în forma inițială și pentru a te bucura pe parcursul întregii zile de aroma revigorantă a citricelor.

Dacă alegi să îl porți în buzunar, îți recomandăm să-l pui în buzunarul hainei și nu în cel al pantalonilor, pe cât se poate ferit de căldură, astfel încât să nu se topească de la căldura corpului.
 

Ingrediente: theobroma cacao seed butter/unt de cacao*, cocos nucifera oil /ulei de cocos*, cera alba/ceară de albine, citrus reticulata peel oil, citrus paradisi peel oil/uleiuri esenţiale de mandarină verde* şi grapefruit, tocopherol/vitamina E. * provine din agricultură ecologică.

Ingrediente principale: unt de cacao, cocos, mandarine, grapefruit