SABIO

Cremă de mâini intens reparatoare SHEA - ROSEWOOD

50ml

44 lei

Crema intens reparatoare pentru mâini, cu unt de Shea și ulei esențial de lemn de trandafir, este bogată în acizi grași, vitamina A și vitamina E – necesare pentru a reda elasticitatea și fermitatea pielii.

Protejează pielea mâinilor de factorii de mediu nocivi, ajută la refacerea echilibrului lipidic la nivelul epidermei, acţionând în straturile profunde ale pielii, regenerând şi protejând împotriva radicalilor liberi.

Folosirea uleiului esențial de lemn de trandafir calmează, echilibrează şi regenerează epiderma uscată, fragilă sau sensibilă.

Utilizare:

Se aplică o cantitate mică de produs pe mâini, zilnic înainte de expunerea la soare şi se masează uşor și se lasă să acționeze.  Se reaplică în cursul zilei, dacă este nevoie.

Recomandări:

  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • numai pentru uz extern
  • pentru a beneficia pe deplin de calităţile ingredientelor, recomandăm păstrarea la rece a produsului pe toată durata folosirii.


Ingrediente: aqua/apă, vitis vinifera seed oil/ulei din semințe de struguri, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, cera alba/ceară de albine, cetearyl olivate, sorbitan olivate/emulsifiant natural, glycerin/glicerină, sodium levulinate, sodium anisate/conservant natural, tocopherol/vitamina E, aniba rosaeodora wood oil/ulei esențial din lemn de trandafir

Ingrediente principale: unt de Shea, trandafir