Sabio

Cremă protectoare & nutritivă pentru mâini

50ml

34 lei
Cremă protectoare şi nutritivă pentru mâini, bogată în substanţe antioxidante, revitalizante şi regenerante.

Potrivită pentru orice tip de piele, această cremă naturală pentru mâini este manufacturată din ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor regenerante: uleiul de migdale dulci, uleiul din sâmburi de caisă, untul de Shea și uleiurile esențiale de grapefruit și lămâie verde.

Astfel:
  • Uleiul de migdale dulci este o garanţie a frumuseţii pielii, dând acesteia un aspect strălucitor şi o textură catifelată. Cu proprietăţile sale antiage şi antiinflamatorii, acţionează în straturile profunde ale pielii, regenerând şi protejând împotriva radicalilor liberi.
  • Folosirea uleiului de sâmburi de caisă face din crema protectoare şi nutritivă pentru mâini Sabio un produs sofisticat, cu proprietăţi multiple. Uleiul din sâmburi de caisă hrăneşte şi tonifiază pielea, rehidratează şi activează mecanismele de regenerare celulară, acţionând asupra enzimelor responsabile cu acest proces.
Sabio a folosit în această cremă extract din sâmburi de grapefruit, nu numai pentru calităţile sale de conservare a produsului, dar şi pentru că are concentraţii mari de antioxidanţi şi poate oferi o protecţie eficientă mâinilor.

Produs 100% natural, 100% handmade în România
 
 

Ingrediente: aqua/apă, prunus amygdalus dulcis oil/ulei de migdale dulci, prunus armeniaca kernel oil/ulei de sâmburi de caisă, butyrospermum parkii butter/unt de Shea rafinat*, cetyl alcohol/alcool cetilic vegetal, cetearyl olivate, sorbitan olivate/emulsifiant vegetal, cera alba/ ceară de albine, citrus grandis seed extract/extract de sâmburi de grapefruit, tocopherol/vitamina E, citrus aurantifolia oil/ulei esenţial de lămâie verde, citrus paradisi peel oil/ulei esenţial de grapefruit.

Ingrediente principale: migdale dulci, caise, grapefruit