SABIO

Exfoliant anticelulitic CAFEA ȘI GHIMBIR

250ml

57 lei

O combinaţie unică între calităţile antioxidante ale cafelei și ghimbirului şi cele hrănitoare ale uleiului de sâmburi de struguri și cânepă.

Cafeaua aplicată pe piele îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa acesteia, datorită efectului său uşor exfoliant, grăbind astfel regenerarea celulelor. Ajută totodată la diminuarea depozitelor celulitice și la tonifierea în profunzime a pielii.

Ghimbirul este un antioxidant foarte eficient. Detensionează pielea şi combate celulita, accelerând eliminarea toxinelor, reducând în acest fel aspectul de coajă de portocală.

Mod de utilizare: 

Săptămânal, aplicaţi pe piele o cantitate suficientă de produs, apoi masaţi uşor, cu mişcări circulare. Clătiţi cu apă caldă.  Nu utilizaţi produsul pe faţă şi nu îl lăsaţi la îndemâna copiilor.

Recomandări: 

Deschideți cu precauție recipientul, pentru a nu vărsa uleiul din compoziția sa. Efectuaţi un test prealabil utilizării produsului, în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare. A se evita utilizarea de către persoanele hipertensive, de către femeile însărcinate sau care alăptează. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.


Ingrediente: sucrose/zahăr alb, cannabis sativa seed oil/ulei de cânepă, vitis vinifera eed oil/ulei de sâmburi de struguri, coffea arabica seed powder/cafea, daucus carita oil/ulei sențial de morcov sălbatic, zingiber officinale oil/ulei esențial de ghimbir, tocopherol/vitamina E.

Ingrediente principale: ghimbir, cafea, struguri