Sabio

Pastă de dinți remineralizantă - Fresh Herbal

118ml

34 lei
Este o pastă de dinţi 100% naturală, pură și sigură, perfectă pentru toate vârstele.

Realizată numai din ingrediente naturale cu mare putere de remineralizare, curățare a smalțului dentar, îndepartare a petelor și albire a dinților: argilă albă, pudră de iris florentin, carbonat de calciu și bicarbonat de sodiu, care împreună creează un puternic efect de albire a dinților cu zero sensibilizare a acestora.

Xylitolul din compoziție este un îndulcitor de origine vegetală, cu proprietăți anticarie, care împiedică formarea plăcii dentare și stimulează remineralizarea dinților.

Este un abraziv natural eficient, blând şi remineralizant al smalţului dentar.

Nu spumează, deoarece nu conține agenți de spumare.

Pasta de dinți este parfumată natural cu uleiuri esenţiale de salvie şi spearmint, având o aroma mentolată, ușor medicinală, care se îmbină armonios cu aroma uleiului de cocos organic.

Lasă o senzaţie de prospeţime a gurii după folosire. În plus, grație uleiului de cocos virgin organic din compoziție, este un hidratant eficient al gingiilor și buzelor.

Mod de folosire: 
Se periază dinţii de 2 ori pe zi cu pastă de dinţi remineralizantătimp de aproximativ 2 minute. După periere, se clăteşte bine gura cu apă călduţă, până când dinţii se simt perfect curaţi, fără urme de pastă.

Valabilitate:
12 luni de la deschidere. A se păstra la o temperatură între 10 – 22oC.

Recomandări: 
A nu se înghiţi. A se evita contactul pastei cu ochii şi nasul. A se închide recipientul după folosire. Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 

Ingrediente: calcium carbonate/carbonat de calciu, cocos nucifera oil/ulei de cocos virgin organic, sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, caprylic/capric triglyceride/ulei de cocos fracționat, stevia rebaudiana/pudră de ştevie, iris germanica florentina root extract/pudră de iris florentin, kaolin/argila alba, xylitol, spirulina maxima powder/spirulină, salvia officinalis oil, mentha spicata herb oil/uleiuri esenţiale de salvie, cuișoare şi spearmint