SABIO

Pudră naturală pentru albirea dinţilor cu CĂRBUNE ACTIV

30g

29 lei

Realizată numai din ingrediente naturale, pudra de dinți cu cărbune activ este un abraziv eficient, blând şi remineralizant al smalțului dentar, cu o mare capacitate de albire a dinților şi de întreținere a sănătății gingiilor.

Parfumată natural cu uleiuri esențiale de mentă şi mandarine, lasă o senzație de prospețime a gurii după folosire.

Mod de utilizare:
Se periază dinții de 2 ori pe zi cu pudră de dinți cu cărbune activ, timp de aproximativ 2 minute, folosind aceleaşi mişcări de periere a dinților ca în cazul curățării normale a acestora cu pastă de dinți. După periere, se clăteşte bine gura cu apă călduță, până când dinții se simt perfect curați, fără urme de pudră. Este normală o slabă senzație de sensibilizare a dinților, timp de aproximativ 2 ore după folosirea produsului.

Recomandări:

  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se înghiți
  • a se evita contactul pudrei cu ochii şi nasul
  • a se închide recipientul după folosire

Atenționări:

  • produsul este destinat numai uzului extern.
  • după tratamentul pe termen lung pot aparea iritații sau sensibilități. A se întrerupe folosirea produsului în cazul apariției iritațiilor sau a inflamațiilor şi luarea măsurilor terapeutice adecvate.
    produsul nu este destinat copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani.

Valabilitate: 12 luni de la data deschiderii. A se păstra la 15-20 grade Celsius, ferit de lumină.

Ingrediente: calcium carbonate/carbonat de calciu, sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, activated charcoal/cărbune activ, stevia rebaudiana/pudră de ştevie, bambusa arundinacea stem powder/pudră din sevă de bambus, cocamidopropyl betaine/tensidă de cocos, mentha piperita leaf oil/ulei esențial de mentă, citrus nobilis peel oil/ulei esențial de mandarine