Sabio

Spumă de ras

100ml

38 lei
Spumă de ras fină şi lejeră, fără săpun, care asigură un bărbierit delicat, deoarece conține active cosmetice deosebit de utile tenului sensibil.

Permite un bărbierit natural, hidratant şi eficient, care calmează în acelaşi timp iritaţiile tenului, lăsându-l curat, catifelat şi intens hidratat.

Mod de utilizare: 
Agitaţi uşor flaconul înainte de folosire. Udaţi apoi barba cu apă călduţă, pentru a înmuia firele de păr, apoi aplicaţi o cantitate generoasă de spumă pentru ras şi masaţi uşor barba timp de aproximativ 30 de secunde, pentru ca firele de păr să se înmoaie.
Radeţi apoi barba în mod normal.
Evitaţi contactul cu zona ochilor.
La final, clătiţi cu apă călduţă şi aplicaţi pe bărbie, obraji şi baza gâtului, o loţiune aftershave hidratantă şi calmantă. 
 
A se păstra la 15-200 Celsius, ferit de lumină.
 
100% natural / 100% handmade în România.

Ingrediente: aqua/apă, hamamelis virginiana water/apă de hammamelis, cocamidopropyl betaine/tensidă de cocos, decyl glucoside/tensidă spumantă, glycerin/glicerină vegetală, aloe barbadensis gel/gel de aloe vera, citrus aurantium bergamia oil, mentha piperita oil/uleiuri esenţiale de bergamotă fără bergapten, mentă, citrus grandis oil/extract de sâmburi de grapefruit.