Trio Verde

Cremă deodorant pentru picioare

60ml

25 lei 23 lei
[ eficientă împotriva transpirației, revigorantă, calmantă ]

Produsele din gama Trio Verde pentru îngrijirea picioarelor sunt manufacturate numai din ingrediente naturale recunoscute pentru proprietățile lor hidratante și emoliente, oferind astfel protecție și confort.

Crema deodorant 100% naturală, cu proprietăți antibacteriene și protectorare împotriva mirosului neplăcut al transpirației la nivelul picioarelor, oferă o senzație răcoritoare, de prospețime.

Provenit din Australia, din arborele de ceai se obţine unul din cele mai cunoscute uleiuri esenţiale.

Uleiul esențial de arbore de ceai este un foarte bun agent protector pentru piele. Cercetările au arătat că uleiul esenţial de arbore de ceai are efecte antimicrobiene și antifungice.

Uleiul esențial de eucalipt este recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și are, în plus, efecte răcoritoare și revigorante.

Mod de utilizare: 
Se aplică pe pielea uscată și curată, masând ușor.
 

Ingrediente: MARANTA ARUNDINACEA ROOT POWDER, COCOS NUCIFERA OIL, SODIUM BICARBONATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, BEESWAX, TOCOPHEROL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL (făină de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, unt de shea, ceară naturală, vitamina E, uleiuri esențiale de grapefruit, eucalipt și tea tree).

Ingrediente principale: tea tree, eucalipt