SABIO

Inimă efervescentă pentru baie - numai lavandă

100g

15 lei

Toate ingredientele folosite în acest produs au un singur scop: să te ajute să te relaxezi!

  • Bicarbonatul de sodiu are proprietăţi de calmare, relaxare şi catifelare a pielii, redă vitalitatea acesteia. Se foloseşte bicarbonat de sodiu atent selectat, care este un ingredient cheie în toate Efervescentele Sabio. Calităţile sale în curăţarea pielii sunt recunoscute. Ajută la exfolierea celulelor moarte, la curăţarea  porilor şi a sebumului în exces. Pentru că nu are calităţi hidratante deosebite, în formulele noastre îl folosim împreună cu uleiuri esenţiale care, pe lângă aromele extraordinare conferite produsului, contribuie şi la menţinerea unei bune hidratări ale pielii.
  • Pentru a obţine nivelul de hidratare dorit, s-a adaugat ulei de seminţe de struguri considerat, pe bună dreptate, un ingredient minune în cosmetică, datorită puterii sale de hidratate. Catifelează pielea fără a o îngrăşa, curăţă eficient porii şi are efecte astringente şi antiinflamatorii.
  • Acidul citric este antioxidant, ajută la regenerarea ţesutului cutanat, iar uleiul esenţial de lavandă, pe lângă crearea stării de bine şi de relaxare, are şi proprietăţi astringente, antiseptice, tonifiante, revitalizante şi parfumează delicat, învăluind baia într-o aromă încântătoare.

Mod de utilizare:

Inima efervescentă se pune in cada de baie cu apă caldă  si se dizolvă, eliberând astfel igredientele sale nutritive, emoliente şi relaxante.

Ingrediente: sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminte de struguri, aqua/apa, lavandula angustifolia oil /ulei esential de lavanda, lavandula angustifolia/flori de trandafiri.

Ingrediente principale: lavanda