Sabio

Handmade: Inimioare efervescente & Serum pentru unghii şi cuticule

37 lei

Set cadou "handmade în România"

# Inimioare efervescente cu lămâie, portocale şi iasomie (40g)
Pregătesc unghiile și cuticulele mâinilor sau picioarelor pentru ritualul de îngrijire Spa acasă.
Se pun două inimioare efervescente în vasul cu apă calduţă folosit pentru manichiură / pedichiură şi se introduc mâinile sau picioarele în apă 10-15 minute, după care se continuă manichiura / pedichiura.

Aceste inimioare efervescente conţin bicarbonat de sodiu şi acid citric, precum şi uleiuri esențiale de bergamotă, lămâie şi portocală, binecunoscute pentru starea de relaxare şi împrospătare pe care o creează. Aceste ingrediente au fost alese pentru proprietăţile lor de hidratare și catifelare, de îndepărtare a celulelor moarte, de calmare şi relaxare a pielii.

# Serum pentru unghii și cuticule (10ml)
În compoziţia acestui serum, uleiurile de argan şi jojoba sunt responsabile de hidratarea intensă, de regenerarea şi protecţia unghiilor şi cuticulelor. Uleiul de ricin hrăneşte atât pielea, cât şi unghia în profunzime, stimulând procesul de creştere şi întărind unghiile.
Uleiurile esenţiale de lavandă, tea-tree, mentă şi rozmarin, pe lângă aromele intense care fac din îngijirea cuticulelor o adevărată desfătare, protejează prin proprietăţile lor antibacteriene şi antioxidante. Vitaminele A şi E pe incluse în acest serum, luptă eficient împotriva radicalilor liberi


Ingrediente: 100% natural / 100% handmade in Romania.

Ingrediente principale: argan, jojoba, ricin, portocale, iasomie, lamaie