MATCA

Jasmin Sambac – parfum solid natural

8g

221 lei

În inima acestui parfum solid se află iasomia, "La Fleur". Această comoară olfactiva surprinsă într-un parfum solid oferă un parfum senzual și relaxant care va rămâne aproape de pielea ta pe tot parcursul zilei.

Acest parfum realizat din ceară de albine și uleiuri 100% naturale vine într-o formă solidă și într-o cutie generoasă. Folosește-l pe punctele de puls pentru a simți mirosul divin de iasomie.

Notă principală: Jasmine Sambac.

Acest parfum a fost făcut folosind doar ingrediente 100% naturale.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă parfum botanic?

Parfumul botanic este realizat folosind doar ingrediente de origine vegetală. Asta înseamnă că nu sunt adăugate ingrediente sintetice sau conservanți artificiali și nici ingrediente de origine animală. Se folosesc doar uleiuri esențiale, extracte de CO2, absoluturi, rășini, balsamuri, unele cu proprietăți de fixare foarte puternice.

Cum se aplică corect parfumul?

Se recomandă un test pe o secțiune mică a pielii înainte de a aplica parfumul în mod regulat. Unele ingrediente conțin alergeni care apar în mod natural (toți alergenii sunt listați pe etichetă).

Parfumul se aplică direct pe pielea curată în zonele de puls. Pielea ta va influența longevitatea parfumului.

Cât de mult durează pe piele?

Parfumurile Matca sunt foarte concentrate, dar nu sunt la fel de puternice ca aromele sintetice, care durează uneori zile întregi. Cât durează depinde de pielea ta și de câte ori aplici.

Se folosesc conservanți?

Matca nu adaugă conservanți în formule. Perioada de valabilitate a parfumului este de 24 de luni și se poate observa o ușoară modificare a mirosului în timp, deoarece parfumul se maturizează, însă diferența va fi mică. Iar unele ingrediente se îmbunătățesc cu timpul, cum ar fi vetiverul sau lemnul de santal.

MATCA – parfumuri botanice manufacturate în România

Simțul mirosului este strâns legat de memorie și emoții, are puterea mai presus de toate celelalte simțuri de a ne transporta, într-o clipă, în vremuri trecute. Ne poate aduce atenția în clipa prezentă, ne poate seta intenția pentru o zi, sau ne ajută să comunicăm mesajul nostru lumii.

Parfumurile MATCA sunt expresia modernă a unui meștesug antic.

În atelierul din Sibiu se aduc laolaltă uleiuri prețioase, rășini, extracte, absoluturi. Ele vin din locuri îndepărtate și misterioase, iar creatorii MATCA se lasă inspirați de ele și de sinergia dintre molecule pentru a crea parfumuri.

Dorința lor este să creeze esențe îndrăznețe cu o etichetă curată, realizate numai cu ingrediente derivate din natură. Paleta parfumierului natural este îmbogățită cu ingrediente moderne pentru a crea parfumuri care se amestecă într-un mod unic cu chimia pielii tale.

Ingrediente: Caprylic/capric triglyceride, Cera alba, Jasminum grandiflorum flower cera, Juniperus virginiana wood oil, Jasminum sambac flower extract, Rosa damascena flower extract, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Limonene, Eugenol, Linalol, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol.