Sabio

Primer Aloe & Jojoba - bază de machiaj

30ml

30 lei
Crema 100% naturală este o excelentă bază de machiaj, fiind cremoasă și mătăsoasă, permițând aplicarea mai ușoara a produselor de make-up și o fixare mai eficientă a acestora pe ten.
 
Totodată, ajută la diminuarea ridurilor fine și a porilor dilatați, grație ingredientelor din compoziția sa:
  • Sucul de aloe vera este puternic antioxidant, stimulează regenerarea celulară, hidratează, tonifică.
  • Uleiul de jojoba se absoarbe rapid şi activează metabolismul elastinei, fiind un important agent antiage
  • Uleiul de migdale dulci acţionează în straturile profunde ale pielii, regenerând şi protejând împotriva radicalilor liberi
  • Uleiul de avocado conţine cele mai ridicate nivele de vitamine si minerale esenţiale, inclusiv un nivel ridicat de vitamina E, un puternic antioxidant, precum și acid folic, potasiu, magneziu, luteina și glutation, ajutând la creșterea absorbţiei nutrienţilor.
  • Uleiul de sâmburi de caise hrăneşte şi tonifiază pielea, rehidratează şi activează mecanismele de regenerare celulară, acţionând asupra enzimelor responsabile cu acest proces
  • Vitamina E este un antioxidant foarte puternic
  • Uleiul esenţial de lemn de trandafir calmează, echilibrează şi regenerează epiderma uscată, fragilă sau sensibilă
Mod de utilizare:  
Pe tenul perfect curat, se aplică o cantitate mică şi se masează cu mişcări delicate până la pătrunderea produsului în piele. Ulterior se va aplica machiajul, fără a mai fi necesară hidratarea suplimentară a tenului.
 
Atenţionări: 
Numai pentru uz extern. A nu se folosi pe pielea iritată. Evitaţi contactul cu ochii. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc răcoros (15-20 grade Celsius), ferit de lumină.
 
Valabilitate:
6 luni de la data deschiderii recipientului.
 

Ingrediente: aloe barbadensis juice/suc de aloe vera, simmondsia chinensis oil/ulei de jojoba, prunus amygdalus dulcis oil/ ulei de migdale dulci, cetearyl olivate, sorbitan olivate/emulsifiant vegetal, glycerin/glicerină, sodium levulinate, sodium anisate, persea gratissima oil/ulei de avocado, prunus armeniaca kernel oil/ulei de sâmburi de caise, tocopherol/vitamina E, aniba rosaeodora wood oil /ulei esenţial de lemn de trandafir.

Ingrediente principale: aloe vera, jojoba, avocado