SABIO

Şampon natural pentru păr uscat

475ml

44 lei

Şampon lichid natural, bogat în ulei de ricin, vitamina E, lanolină şi glicerină hidratantă, hrănitor, revitalizant şi regenerant.

Formulă blândă, parfumată plăcut în mod natural, numai cu uleiuri esenţiale. Pentru păr uscat şi deteriorat, recomandat şi pentru spălări frecvente.

Mod de administrare şi recomandări

Pasul 1 - şamponarea:
Aplicaţi o cantitate suficientă de şampon pe părul bine umezit cu apă caldă. Masaţi bine părul şi scalpul, distribuind cât mai uniform spuma obţinută, astfel încât şamponul să poată acţiona asupra tuturor firelor de păr şi asupra scalpului pentru curăţarea acestora de impurităţi şi pentru îndepărtarea excesului de sebum. Repetaţi operaţiunea de 2 sau de 3 ori, după necesitate.

Pasul 2 - clătirea:
După şamponare, clătiţi părul cu apă la început, apoi cu o soluţie apoasă de oţet de mere, în proporţie de 1:10 (o parte oţet la 10 părţi apă), pentru îndepărtarea sărurilor insolubile care s-au format pe firele de păr la contactul cu şamponul şi cu apa dură folosită la spălare. Repetaţi procedeul de 2-3 ori, până când părul capătă supleţe, fiind bine limpezit. Mirosul de oţet de mere va dispărea după uscarea părului.

Vă recomandăm Extractul din oţet de mere cu lavandă & rozmarin de la Sabio - gata pregătit în recipient cu pulverizator, pentru o aplicare facilă.

Pentru o aromă deosebită a oţetului de mere, pentru refacerea echilibrului acid al scalpului şi pentru supleţea părului, s-a extras lavandă şi rozmarin în oţet de mere. Dacă doriţi, după clătire, puteţi aplica balsamul cu Mango, Macdamia & Monoi de la Sabio.

NU CONTINE: parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanţi şi coloranţi artificiali. 

Atenţie! În funcţie de tipul de păr şi de gradul de duritate a apei, este posibil ca părul să aibă nevoie de o anumită perioadă timp pentru a se obişnui cu şamponul natural. Cu răbdare şi înţelepciune, puteţi ajuta părul să treacă de această perioadă de acomodare, oferindu-vă, ca recompensă, frumuseţea, strălucirea şi sănătatea sa!

Ingrediente: aqua/apă, potassium cocoate, potassium apricot kernelate, potassium ricinoleate /ulei vegetal saponificat de cocos, sâmburi de caise, ricin, citric acid/acid citric, lanolin/lanolină anhidră, lavandula angustifolia oil /ulei esenţial de lavandă.

Ingrediente principale: ricin, cocos, caise