SABIO

Şampon solid cu URZICĂ pentru stimularea creşterii părului

130g

40 lei
Oferă părului o îngrijire naturală, bazată pe extracte de plante, având efect de stimulare a creșterii părului și anti-mătreață, oferă volum și strălucire părului.

Sinergia de ingrediente naturale atent selecționate opresc căderea părului și îi stimulează creșterea, oferă hidratare și îngrijire, strălucire și volum, firul de păr devenind sănătos și plin de vitalitate.

Șamponul solid cu urzică, amla și pudră Shikakai de la Sabio este creat din ingrediente 100% naturale, bioactive şi organice, fiind recomandat pentru stimularea creșterii părului.

Recomandăm folosirea sa împreună cu Extractul din oţet de mere bio pentru limpezirea părului Lavandă și Rozmarin și cu Balsamul pentru păr cu Mango, Macadamia și Monoi de la Sabio.

Mod de utilizare şi recomandări
Pasul 1: Şamponarea  - aplicaţi şamponul solid pe părul bine umezit cu apă caldă. Masaţi bine părul şi scalpul, distribuind cât mai uniform spuma obţinută, astfel încât şamponul să poată acţiona asupra tuturor firelor de păr şi asupra scalpului pentru curăţarea acestora de impurităţi şi pentru îndepărtarea excesului de sebum. Repetaţi operaţiunea de 2 sau de 3 ori, după necesitate.
Pasul 2: Clătirea -  după şamponare, clătiţi părul cu apă din abundenţă la început, apoi cu o soluţie apoasă de oţet de mere, în proporţie de 1:10 (o parte oţet la 10 părţi apă), pentru îndepărtarea sărurilor insolubile care s-au format pe firele de păr la contactul cu şamponul solid şi cu apa dură folosită la spălare. Repetaţi procedeul de 2-3 ori, până când părul capătă supleţe, fiind bine limpezit. Mirosul de oţet de mere va dispărea după uscarea părului. Pentru o aromă deosebită a oţetului de mere, pentru refacerea echilibrului acid al scalpului şi pentru supleţea părului, vă recomandăm Extractul din oţet de mere bio pentru limpezirea părului Lavandă și Rozmarin. Dacă doriţi, după clătire, puteţi aplica un balsam blând!

Atenţie! În funcţie de tipul de păr pe care îl aveţi şi de gradul de duritate a apei din oraşul în care locuiţi, este posibil ca părul să aibă nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se obişnui cu şamponul solid. Cu răbdare şi înţelepciune, puteţi ajuta părul să treacă de această perioadă de acomodare, oferindu-vă, ca recompensă, frumuseţea, strălucirea şi sănătatea sa!

Sfaturi pentru îngrijirea părului:
  • Nu spălaţi părul cu apă fierbinte, fiindcă îl usucă şi duce la pierderea strălucirii
  • Pentru a usca părul, evitaţi folosirea foehnului, iar dacă trebuie neaparat să îl folosiţi, jetul de aer să fie călduţ şi nu fierbinte, iar distanţa între foehn şi păr să fie de aproximativ 30 cm.
  • Recomandăm ca după folosire şamponul solid să fie păstrat într-un loc uscat, întrucât glicerina (produs secundar în procesul de saponificare) are calitatea de a absorbi cu uşurinţă apa.

Ingrediente: aqua, sodium cocoate, sodium castorate, persea gratissima oil (ulei de avocado), urtica dioica leaf powder (pudră de urzică), acacia concinna fruit powder (pudră Shikakai), emblica officinalis fruit powder (pudră Amla).

Ingrediente principale: urzica