Trio Verde

Săpun natural cu orz verde şi argan

110g

17 lei

Arome verzi pentru piele şi simţuri! E o plimbare prin iarbă, o baie de prospețime și tinerețe. 

Recomandat pentru:
- toate tipurile de piele
- orice tip de ten, având efecte benefice în special asupra tenului uscat sau matur

Despre ingrediente:

  • Cunoscut sub numele de "aurul verde al deşertului", uleiul de argan* este extras din fructele "arborelui vieţii". Din punct de vedere cosmetic, uleiul de argan este un adevărat elixir al tinereţii care hrăneşte şi hidratează pielea. Ajută la prevenirea şi reducerea ridurilor şi a liniilor fine prin efectul de creştere al nivelului de hidratare al pielii. Proprietăţile excepţionale ale uleiului de argan derivă din conţinutul ridicat în vitaminele A, E şi vitamina F, formată din acizi nesaturaţi esenţiali, având rol nutritiv şi hidratant.
  • Orzul verde este bogat în seleniu, mineral care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și o menține tonifiată. Orzul este de asemenea un antiinflamator eficient. Prin urmare aplicarea sa pe piele ajută la controlul acneei și a pielii cu impurităţi. Este un exfoliant ușor, echilibrează secreția de sebum, oferind strălucire tenului.
  • Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de cedru pot fi atribuite proprietăților sale antiseboreice, antiseptice, tonifiante și astringente. Este benefic în tratarea inflamațiilor şi ajută la reglarea producției de sebum.
  • După cum sugerează și numele, lemongrass-ul are un miros asemănător lămâii, dar aroma sa este mult mai blândă și mai dulce. Uleiul esențial de lemongrass energizează corpul și mintea. Pentru piele, este un agent antimicrobian și antibacterian, tonifică şi reglează secreția de sebum.
  • Uleiul esenţial de anason este extras prin distilare din fructele uscate de anason. Are rol stimulator pentru circulaţia sangvină și oferă o stare de bine, de energie și vitalitate.


Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, SODIUM ARGANATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, HORDEUM VULGARE EXTRACT, ILLICIUM VERUM FRUIT OIL, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. (uleiuri saponificate de MĂSLINE, COCOS, PALMIER, ARGAN* ȘI RICIN, UNT DE SHEA, APĂ, uleiuri esențiale de CEDRU, LEMONGRASS și ANASON, ORZ VERDE PULBERE). *ingrediente certificate organic

Ingrediente principale: argan, orz, cedru