TRIO VERDE

Săpun natural cu turmeric şi portocale

110g

27 lei
Un săpun cremos cu o combinație fresh de citrice și mentă, la care se adaugă misterul minunatului ingredient indian "haldi".

Recomandat pentru:
- toate tipurile de piele
- orice tip de ten, cu efecte benefice asupra tenului mixt sau gras

Despre ingrediente:
  • Turmericul, cunoscut sub numele de “haldi” în India, este un condiment cu întrebuințări multiple în Asia și Orient unde este utilizat pentru acţiunile sale vindecătoare, având beneficii şi pentru piele și păr. Este antibacterian și previne infecțiile la nivelul pielii. Considerat un bun agent împotriva îmbătrânirii, miresele și mirii din culturile orientale aplică și astăzi, ca ritual înaintea nunții, pastă de haldi pentru ca tenul lor să fie mai strălucitor. Un ingredient minunant pentru tenul gras, turmericul echilibrează secreția de sebum.
  • Mirosul de ulei esențial de portocale creează o senzație de bine și de relaxare. Este foarte bun pentru menținerea pielii sănătoase, netede și strălucitoare. De asemenea, ajută la curățarea tenului și la îngrijirea tenului cu imperfecțiuni (acnee).
  • Menta, recunoscută pentru utilizările sale medicinale, şi-a căpătat pe bună dreptate prestigiul de cel mai vechi medicament din lume. Uleiul de mentă este apreciat pentru calitățile sale antibacteriene, iar conţinutul de mentol produce senzaţia de răcorire asupra piele. În plus, hrăneşte pielea obosită sau ternă şi îmbunătăţeşte textura pielii grase.
  • Proprietăţile antibacteriene ale uleiului esențial de oregano au fost recunoscute pentru prima dată în Grecia antică, unde a fost adesea folosit în tratarea infecţiilor bacteriene pe piele sau a rănilor. Se foloseşte pentru diverse afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, ten gras, mătreaţă, acnee rozacee, psoriazis sau iritaţii.

Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, MENTHA PIPERITA OIL, CURCUMA LONGA ROOT POWDER, ORIGANUM VULGARE OIL, LIMONENE. (uleiuri saponificate de MĂSLINE, COCOS, PALMIER și RICIN, UNT DE SHEA, APĂ, uleiuri esențiale de PORTOCALE, MENTĂ și OREGANO, TURMERIC PULBERE).

Ingrediente principale: turmeric, portocale, menta