Trio Verde

Săpun natural cu propolis și miere

110g

18 lei

Săpunul cu propolis și miere de la Trio Verde are proprietăți excepționale de vindecare, fiind foarte eficient în tratarea problemelor cutane precum acneea și eczemele.

Proprietățile antioxidante și emoliente ale propolisului restabilesc și susțin funcția pielii în mod natural.

Mierea are rol antibacterian și funcționează ca agent antiinflamator. Iar mierea de salcâm folosită în acest săpun natural este deosebit de bună pentru piele datorită conținutului de fier, zinc, potasiu, calciu, vitamina C și alți antioxidanți.

Uleiul de avocado este recunoscut pentru proprietățile sale emoliente, hidratante şi antirid, fiind utilizat în îngrijirea pielii, părului şi a unghiilor. Este bogat în vitaminele A, D şi E, precum şi în lecitină, cunoscută sub numele de "mineralul vieţii". Se absoarbe ușor în piele lăsând-o hidratată şi catifelată, fiind recomandat ca ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate.

Săpunul cu propolis și miere accelereză rata de regenerare a celulelor și decongestionează porii.

Este foarte plăcut aromat datorită combinației de uleiuri esențiale: portocale, petitgrain și lavandă.


Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.


Ingrediente: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ARGANATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, BENTONITE, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRAL, LIMONENE (ulei de măsline, apă, unt de shea, ulei de ricin, sodă, ulei de palmier, ulei de avocado, miere de salcâm, propolis, ulei esențial de portocale, petitgrain și lavandă).

Ingrediente principale: miere, propolis, avocado