SABIO

Ulei de masaj stress-less

236ml

52 lei

Uleiul de masaj stress-less reprezintă modul ideal prin care să te eliberezi de tensiune la sfârşitul unei zile agitate.

Este un amestec incredibil de arome şi uleiuri esenţiale care îţi vor aduce echilibru şi relaxare. Foloseşte acest ulei după baie sau înainte de culcare pentru a avea un somn liniștit și odihnitor.

Sabio a ales ca bază pentru acest ulei de masaj uleiul de cocos fracționat, pentru că este bogat în mod natural în antioxidanți și nutrienți valoroși, precum vitaminele A, C și E, care ajută la menținerea fermității și tinereții pielii.

Este un ulei delicat, nutritiv, care reduce procesul de deshidratare, calmează pielea iritată sau afectată de soare, vânt sau frig, este hidratant, emolient și se absoarbe repede și complet în piele, nefiind comedogenic.

Sunt adăugate în compozitie şi uleiuri esenţiale 100% pure de lemn de trandafir, patchouli, ylang-ylang şi geranium, pentru proprietătile lor astringente, antiseptice, tonifiante şi revitalizante şi pentru că parfumează delicat, eliberând stresul.

Mod de utilizare:

Aplicaţi o cantitate suficientă de ulei pe piele, apoi masaţi cu mişcări delicate, distribuind cât mai uniform produsul, astfel încât să poată fi absorbit bine de piele.

Recomandari:

  • efectuaţi un test prealabil utilizării produsului, în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita utilizarea de către persoanele hipertensive, de către femeile însărcinate sau care alăptează
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • numai pentru uz extern
  • păstrati închis, într-un loc răcoros

Uleiul de masaj stress-less este manufacturat din ingrediente 100% naturale şi bioactive.

Ingrediente: caprylic/capric triglyceride/ulei de cocos fracționat, tocopherol/vitamina E, dalbergia sissoo wood oil/ulei esențial de lemn de trandafir, boswellia carterii oil/ulei esențial de tămâie, pogostemon cablin leaf oil/ulei esențial de Patchouli, pelargonium graveolens oil/ulei esențial de geraniu, cananga odorata flower oil/ulei esențial de Ylang-Ylang, citrus reticulata peel oil/ulei esențial de tangerine

Ingrediente principale: cocos, trandafir, patchouli