ECOMAX

Detergent natural concentrat pentru rufele bebelușilor - fără parfum

1500ml

54 lei

Conține 1,5l / echivalentul a 50 cuve de mașină de spălat încărcate cu rufe (HE - high-efficiency laundry detergent).

Un produs fără organisme modificate genetic, fără parfum, hipoalergenic destinat siguranței spălării hăinuțelor, lenjeriei de pat, prosoapelor și scutecelor din pânză ale bebelușilor.

Formula sa non-toxică, certificată UL EcoLogo, este eficientă grație proprietăților de curățare conferite de către ingrediente vegetale biodegradabile, sustenabile și regenerabile.

Nu conține sulfați, fosfați, aditivi pentru obținerea unui efect optic de albire sau ingrediente derivate din petrol. Chiar și conservantul folosit este unul de uz alimentar.

Mod de folosire

Poate fi folosit cu succes indiferent de temperatura apei de spălare.

Pentru rezultate optime, a se urma instrucțiunile specifice fiecărui obiect de îmbrăcăminte în parte. Pentru rufele foarte murdare sau cu pete, se toarnă o cantitate de detergent direct pe zona vizată, se asigură pătrunderea în profunzime a soluției, se lasă la înmuiat și, apoi, se spală în mașină.

Dozare

  • pentru mașini de spălat HE (high-efficiency) – aprox 30ml pentru o cantitate redusă de rufe, aprox 45ml pentru una medie, aprox 60ml pentru o cuvă plină
  • pentru mașini de spălat standard – aprox 60ml pentru o cantitate redusă de rufe, aprox 85ml pentru una medie, aprox 115ml pentru o cuvă plină

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Ingrediente: Water, Decyl Glucoside, Food Grade Sodium Citrate, Food Grade Potassium Sorbate, Food Grade Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Cellulose, Food Grade Xanthan Gum.

Ingrediente principale: vegan