ECOMAX

Detergent pentru rufe - Natural Orange

1500ml

54 lei

Conține 1.5 l / echivalentul a 50 cuve de mașină de spălat încărcate cu rufe (HE - high-efficiency laundry detergent).

Un detergent natural, cu o compoziție axată pe proprietățile ingredientelor vegetale.

Aromat cu ulei esențial de portocale de calitate specifică utilizării concentrate a acestuia, împrumută spălatului rufelor din veleitățile aromoterapeutice ale fructului mediteranean.

Are o formulă concepută pentru producerea unei cantități reduse de spumă.

Poate fi folosit cu succes în mașini de spălat HE (high-efficiency) sau standard, pentru spălarea în condiții de apă dură sau nu, cu apă caldă sau rece.

Mod de folosire

Pentru dozare, a se observa indicațiile vizibile pe interiorul capacului-dozator.

Pentru rezultate optime, a se spăla rufele albe separat de cele colorate și a se urma instrucțiunile specifice fiecărui obiect de îmbrăcăminte în parte.

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Ingrediente: Water, Decyl Glucoside, Food Grade Sodium Citrate, Food Grade Potassium Sorbate, Food Grade Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Cellulose, Food Grade Xanthan Gum, Citrus Sinensis (Orange) Peel Extract.

Ingrediente principale: portocale, vegan