ECOMAX

Soluție hipoalergenică pentru curățat fructele și legumele

710ml

27 lei

Soluție pentru curățarea fructelor și legumelor integral naturală, cu 100% din ingrediente GRAS (Generally Recognized As Safe, în accepțiunea FDA – US Food & Drug Administration).

Asta înseamnă că ingredientele sale sunt complet non-alergene și sigure din perspectiva contactului direct cu alimentele, plus faptul că utilizarea produsului nu depune pe acestea, spre ingerare, absolut nicio substanță chimică dăunătoare.

Soluția îndepărtează de pe fructe și legume urmele de pământ, precum și filmul din ceară menit să le protejeze în comercializare și pesticidele plus alte chimicale pe care agricultura convențională le presupune.

Mod de folosire

Se pulverizează un film fin de soluție pe fruct sau legumă, se curăță și, apoi, se clătește cu apă rece.

Notă:

Datorită profilului unic al produsului, acesta nu este (spre deosebire de celelalte produse Eco-Max) certificat EcoLogoTM. Cauza este inexistența, în acest moment, a unei categorii care să includă acest tip de soluție în lista programului de certificare. Asta nu înseamnă, evident, că soluția hipoalergenică pentru spălarea fructelor și legumelor face rabat de la principiile de siguranță a consumatorului și mediului la care Eco-Max aderă.

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Ingrediente: Water, Decyl Glucoside, Food Grade Citric Acid, Food Grade Potassium Sorbate Preservative