ECOMAX

Soluție pentru curățarea și dezinfectarea vasului de toaletă – Natural Tea Tree & Lemongrass

1000ml

34 lei

Acest dezinfectant natural puternic, cu triplă acțiune, neutralizează, conform Health Canada, până la 99,99% dintre bacteriile Salmonella Enterica și Staphylococcus Aureus.

Soluția curăță, dezinfectează și odorizează, prin intermediul mix-ului de uleiuri naturale de tea tree și lemongrass.

Formula sa cu bază vegetală și fără sulfați face ca inclusiv pentru dezinfectare să existe, iată, soluții facile și sigure.

Mod de folosire

Produsul poate fi utilizat pe suprafețe ceramice, din porțelan și din oțel inoxidabil – inclusiv vase de toaletă, căzi, chiuvete sau pardoseala cabinei de duș.

  • Pentru curățare și odorizare: se aplică pe suprafață, se spală, se șterge sau se clătește.
  • Pentru dezinfectare: se aplică pe suprafață, se spală, se lasă pentru a acționa aproximativ 10 minute, se șterge sau se clătește. Pentru optimizarea rezultatului dezinfectării, se recomandă ca suprafața să fie bine curățată în prealabil.

Această soluție are una dintre cele mai sigure formule existente, totuși, este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Ingrediente: Water, 5-15% Citric Acid, Non-ionic Surfactant, <5% Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil and Xanthan Gum.

Ingrediente principale: tea tree, lemongrass, vegan