ECOMAX

Soluție pentru spălat geamuri și sticlă – Natural Spearmint

710ml

27 lei

Un produs pentru suprafețele din sticlă eficient grație proprietăților de curățare și neutralizare a mirosurilor conferite de către ingredientele vegetale biodegradabile, sustenabile și regenerabile.

Formula sa certificată EcoLogoTM conține și un agent non-toxic cu acțiune de protejare a suprafețelor care face ca spălările succesive ale aceleiași zone să fie mai rapide și mai facile.

Cu ulei esențial de mentă de calitate specifică utilizării terapeutice.

Mod de folosire

Se pulverizează un film fin de soluție pe suprafața dorită și se curăță, apoi, folosind o pânză uscată, fără scame.

Acest produs spală cu eficiență orice suprafață din sticlă sau oglindă.

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Ingrediente: Water, <5% Non-ionic Surfactant, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid and Non-toxic Soil Repellant.

Ingrediente principale: menta, vegan