Sabio

Exfoliant delicat pentru maini – COCONUT, CLEMENTINE & NEROLI

250ml

47 lei

Exfoliant formulat special pentru a putea fi folosit pe pielea delicată a mâinilor.

Untul de Shea, uleiul de cocos și uleiul de macadamia au efect restructurant, emolient, nutritiv, regenerant, hidratant și antioxidant asupra mâinilor.

În combinație cu pudra de sâmburi de măsline exfoliază delicat pielea, fiind un tratament eficient pentru pielea uscată și sensibilă. Uleiurile esențiale de clementine și neroli, conferă produsului un parfum proaspăt, citric și reconfortant.

Utilizare:

Săptămânal, aplicaţi pe piele o cantitate suficientă de produs, apoi masaţi uşor, cu mişcări circulare. Clătiţi cu apă caldă.

Nu utilizaţi produsul pe faţă.

Recomandări:

•    Nu introduceți apă în recipient. Puteți lua cantitatea necesară de produs cu ajutorul unei spatule curate. A se păstra recipientul închis pe durata nefolosirii.
•    Întrucât conține uleiuri esențiale, se recomandă efectuarea unui test prealabil utilizării produsului, în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare. Se recomandă evitarea utilizării de către persoanele hipertensive, de către femeile însărcinate sau a celor care alăptează.
•    Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
•    Numai pentru uz extern.

Valabilitate : 9 luni de la deschidere.


Ingrediente: butyrospermum parkii butter/unt de Shea, macadamia integrifolia seed oil/ulei de macadamia, cocos nucifera oil/ulei de cocos, glycerin, caprylic/capric triglycerides, aqua, sucrose laurate/emulsifiant 100% natural, olea europaea seed powder/ exfoliant sâmburi de măsline, citrus clementina peel oil */ulei esențial de clementine, citrus aurantium flower */ ulei esențial de neroli. * posibil alergen, conține: citral,farnesol, geraniol, limonene, linalool.