SABIO

Extract în oţet de mere bio pentru limpezirea parului

250ml

33 lei

Ideal pentru îndepărtarea sărurilor insolubile care s-au format pe firele de păr la contactul cu şamponul solid sau lichid şi cu apa dură folosită la spălare.

Utilizat atât ca produs alimentar, cât şi ca elixir de vindecare încă de pe vremea lui Hipocrate, oţetul de mere, un antiseptic natural, un eficient antibacterian, are un conţinut ridicat în minerale şi oligoelemente vitale: calciu, magneziu, potasiu, sodiu, cupru, fier, siliciu şi fluor.

Clătirea părului cu acest produs va lăsa un păr suplu, fin şi mătăsos, curăţind eficient firul de păr şi scalpul şi îmbunătăţindu-le starea de sănătate. Acesta previne căderea părului, elimină mătreaţa, ajută la îndepărtarea sebumului, restabileşte echilibrul acid al scalpului, făcând firele de păr mai puternice şi facilitează pieptănarea.

Uleiuri esenţiale de rozmarin şi lavandă amplifică proprietăţile extractului în oţet de mere, având totodată proprietăţi antibacteriene, astringente si de relaxare.

Mod de utilizare şi recomandări:

După şamponare, aplică produsul uniform prin pulverizare pe părul umed, după care clăteşte părul cu apă calduţă, din abundenţă.

Repetă procedeul de 2-3 ori, până când părul capată supleţe, fiind bine limpezit.

Păstrare: 12 luni, în mediul ambiant.

Manufacturat din ingrediente 100% naturale, bioactive şi organice, certificate de Ecocert Greenlife, în concordanţă cu standardul Ecocert.

Ingrediente: aqua/apa, o?et de mere*, rosmarinus officinalis/frunze de rozmarin, lavandula angustifolia /flori de lavand?, rosmarinus officinalis oil, lavandula angustifolia oil/uleiuri esen?iale de rozmarin ?i lavand?. * ingrediente din agricultur? ecologic?

Ingrediente principale: lavanda, rozmarin