OZN VEGAN NAILPOLISH

FIONA - ojă naturală

12ml

72 lei

Fiona este nuanța îngemănată cu gri a nobilului cobalt.

Ojele OZN sunt vegane, au o aplicare facilă, o uscare rapidă, o rezistență ridicată și vin într-o paletă variată de culori.

Lacurile pentru unghii OZN oferă acoperire și longevitate comparabile cu cele ale produselor profesionale. În plus, toate produsele OZN sunt vegane și și-au asumat un real angajament în ceea ce provește reducerea toxicității, folosind exclusiv ingrediente care nu vor dăuna sănătății.

Ojele OZN poartă numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirație pentru echipa brand-ului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care le poartă. 

OZN folosește numai ingrediente non-toxice de înaltă calitate. Lista sa de ingrediente este 7 FREE – nu conține formaldehidă, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă și toluen.

Toate produsele sunt MADE IN GERMANY, fapt care implică inclusiv proveniența germană a tuturor ingredientelor folosite.

Atributele-cheie ale lacurilor pentru unghii OZN:

  • vegan & cruelty free
  • rezistență excelentă
  • acoperire perfectă
  • finish plin de strălucire
  • uscare rapidă

APLICARE:

Înainte de aplicarea ojei, mâinile se spală doar cu apă și săpun. Folosirea dezinfectanților sau a altor soluții de curățare pot afecta calitatea aplicării ojei. De asemenea se evită folosirea cremei de mâini sau a oricărui alt produs cosmetic.

Se aplică primul strat – se începe de la mijlocul unghiei și se continuă în părțile laterale. După aproximativ 2 minute se aplică și al doilea strat. Se păstrează o foarte mică distanță față de cuticule, deoarece în aceasta zonă a unghiei oja poate sări ulterior.

Nu suflați peste unghiile proaspăt ojate! Procesul de uscare va fi întârziat, nu faceți decât să adăugați umezeală pe suprafața unghiilor.

Pont: oja se usucă mai repede pe mâinile calde.

Oja se usucă după 5 – 8 minute, iar după 15 minute capătă rezistență la șoc. Pentru prelungirea rezistenței ojei pe unghii, se recomandă folosirea unei base coat și a unui top coat.

VEGAN
Societatea se află într-o stare de evoluție către o abordare mai sustenabilă și mai sănătoasă în ceea ce privește produsele de consum. Oamenii sunt mai conștienți de ceea ce mănâncă și de sursa produselor pe care le folosesc. Concomitent, industria cosmeticelor devine din ce în ce mai atentă la și mai critică în relație cu ingredientele și procesul de producție. OZN își asumă angajamentul unei linii de lacuri pentru unghii vegane, excluzând toate produsele de origine animală (inclusiv pigmenți sau orice alt tip de substanțe derivate).

FĂRĂ INGREDIENTE NOCIVE

Este crucial ca produsele OZN să nu aibă vreun efect negativ asupra sănătății consumatorului. Formulele sale sunt concepute fără vreun ingredient identificat drept toxic. Sunt folosiți solvenți și compuși alternativi, care sunt biodegradabili și nu afectează sănătatea sau mediul înconjurător. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat din acidul acetic.

În mod evident, însă, compoziția unei oje nu poate fi formată numai și numai din ingrediente organice sau fie și numai naturale. Totuși, OZN nu folosește formaldehidă (cancerigenă), toluen (atacă pielea și poate duce la inflamație), DBP-dibutil ftalat, siliconi, uleiuri minerale, acetonă, ftalați (un emulsifiant chimic), camfor (care poate avea un impact asupra sistemului nervos și rinichilor și poate provoca greață și dificultăți respiratorii) și colofoniu (care poate provoca dermatită de contact).

OZN constituie o alternativă vegană și prietenoasă cu mediul la ojele convenționale. Deși lipsite de o sumă de ingrediente (dăunătoare) tipice pentru formulele comerciale, produsele OZN nu aduc și un compromis din punctul de vedere al intensității culorii sau aspectului final.

Delimitându-se față de aditivii toxici, formulele benigne OZN pot lua expresia oricăreia dintre culorile curcubeului.

MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fără testare pe animale!

Notă:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu multă apă și apelați la medic sau farmacist. A nu se folosi în cazul pielii inflamate sau care prezintă răni. În cazul reacțiilor alergice intervenite în urma contactului cu pielea, apelați la sfatul medicului sau farmacistului.

Ingrediente: BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ALIPHATIC URETHANE ACRYLATE, DIACETONE ALCOHOL, CI 77891, BENZOYL ISOPROPANOL, ACRYLATES COPOLYMER, Alcohol, CI 77266, CI 74160, CI 77492, Polyphosphoric acids, esters with 2-oxepanone-polyethylene glycol mono-Me ether-tetrahydro-2H-pyran-2-one reaction product, compds. with 2-(dibutylamino)ethanol

Ingrediente principale: vegan