PULPE DE VIE

Gel de duș energizant cu grapefruit bio – PIMP MY MOUSSE

200ml

35 lei

Acesta este gelul de duș pentru cei care caută experiențe senzoriale luxuriante. Evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare care reușește să răsfețe – prospețime, textură cremoasă – fericire de tipul curcubee și unicorni într-un tub :-)

Sau poate chiar mai mult și mai bine de atât. PIMP MY MOUSSE este un gel de duș certificat bio cu extracte din grapefruit vitalizant care formează o spumă blândă și lejeră care facilitează acțiunea hidratantă a glicerinei, pe cea emolientă a aloe vera și, evident, pe cea tonifiantă a grapefruit-ului. Parfumul fresh de citrice lasă în urmă o amprentă diafană.

Rezultatul este o curățare blândă și naturală.

Mod de utilizare:

Se folosește precum un gel de duș clasic: un strop de gel de duș în podul palmei este aplicat și masat pe întreaga suprafață a corpului.

În cazul în care sesizați o diferență în privința cantității de spumă, este un efect firesc al lipsei din compoziție a sulfaților folosiți în mod tipic pentru a atinge acest efect.

Este important de știut că nu este necesară mărirea cantității folosite. Acțiunea de curățare și cea de hidratare – ambele - ating nivelul dorit.

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

Nu conține (printre altele): sulfați, parabeni, PEG, parfumuri sintetice, micro-plastic, ingrediente care perturbă funcția endocrină, uleiuri minerale.

Certificat Ecocert, Cosmebio, vegan și cruelty free.

Parfumuri naturale, provenind din fructe adevărate recoltate în mod etic, fructe nevândute pentru consumul alimentar de către micii producători din sudul Franței.

Conținut 99% natural și, deci, biodegradabil și ambalaj reciclabil.

  • 99% ingrediente de origine naturală
  • 10% ingrediente de origine organică
  • 100% Made in France

Ingrediente: Aqua (water), Glycerin (vegetal origin), Caprylyl / Capryl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Xanthan gum, Sodium benzoate (Benzoic acid, present in some fruits), Citric acid (from lemon), Levulinic acid, Fragrance (natural origin), Sodium chloride (Sodium salt), Sodium levulinate (of natural origin), Sodium Phytate (vegetable origin / rice bran), Aloe barbadensis leaf juice powder, Mica, Leuconostoc / radish root ferment lysate filtrate, Citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, Alcohol (Solvent obtained from the fermentation of cane sugar), Sodium hydroxide (of natural origin), Iron oxides (pigments of mineral origin), Limonene (Present in the perfume of natural origin, it is a possible allergen contained in very small quantity (<0.01%).

Ingrediente principale: grapefruit, aloe vera