SUSANNE KAUFMANN

Gel de duş & şampon

100ml

125 lei

Gelul de duş & şampon SUSANNE KAUFMANN™ răsfaţă zilnic pielea şi părul cu ingredienţi activi din salvie, sunătoare, nalbă şi aloe vera. Elementele solubile creează o peliculă fină care protejează pielea şi părul împotriva uscării.

Gelul de duş şampon are un miros plăcut şi discret, fiind un produs de îngrijire recomandat întregii familii. Gelul de duş şampon nu conţine derivaţi petro-chimici, propilenglicol şi lauril sulfat de sodiu. Datorită ingredientelor naturale e posibilă o tulburare în timp a gelului.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: aqua (water), sodium C14-C16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-3 caprate, pentylene glycol, glycerin, rosa canina (rose hip seed oil), tocopherol, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, achillea millefolium extract, hypericum perforatum extract, althea officinalis root extract, hydroxypropyl guar, hydroxypropyltrimonium chloride, sericin, aloe vera powder, maltodextrin, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum (fragrance).

Ingrediente principale: salvie, sunatoare, aloe vera, nalba