SUSANNE KAUFMANN

Gel de duş & şampon

250ml

240 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Gelul de duș & șampon este formulat cu ulei din semințe de măceșe, proteine de mătase și aloe vera pentru a hrăni pielea și a o feri de deshidratare. Surfactanții obținuți din zahăr curăță la modul cel mai delicat, iar complexul botanic pe bază de salvie, sunătoare, codița șoricelului, nalbă și mușețel îmbunătățește elasticitatea pielii. Corpul și părul rămân catifelate și fine.

Gelul delicat este un produs multifuncțional – gel de duș, șampon și balsam all-in-one, hrănește și hidratează corpul și părul. Ideal pentru întreaga familie, poate fi folosit în perfectă siguranță pentru copiii de la vârsta de 11 luni.

Oferă:

  • hrănirea pielii
  • îngrijire cu pH neutru
  • previne deshidratarea pielii corpului și a părului
  • îngrijire pentru întreaga familie
  • posibilitatea de refill

Pentru:

Orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă.

Utilizare:

Se aplică pe părul și pielea umede, se clătește. Evitati contactul cu ochii.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), sodium coco-sulfate, coco-glucoside, glycerin, pentylene glycol, cocamidopropyl betaine, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, rosa moschata seed oil, sericin, aloe barbadensis leaf powder, achillea millefolium extract, althaea officinalis root extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, hypericum perforatum extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, citric acid, sodium levulinate, sodium chloride, sodium anisate, coconut acid, maltodextrin, potassium sorbate, linalool, parfum.