UBERWOOD

BABY & KIDS Gel de duș & șampon

200ml

55 lei
Curățare blândă din cap până în picioare!
Cu o formulă extrem de blândă, testată dermatologic, gelul de duș & șampon pentru bebeluși și copii spală delicat pielea atât de fină și sensibilă a celor mici.

Miezul de pin

Acesta conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejează și hrănesc pielea și scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezidă exclusiv în ceea ce are planta de oferit, fără absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Extractul de urzică
Este bogat în fier, magneziu și vitamina C. Are efecte calmante și stimulează circulația sangvină.

Mod de utilizare:

Se aplică o cantitate mică prin masaj ușor, se clătește bine.

  • FĂRĂ silicon, parabeni, ingrediente sintetice sau coloranți artificiali
  • CERTIFICAT natural (NATRUE)
  • CU ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai puține hidrocarburi datorită folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD

Brand-ul german are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător:

  • Lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard.
  • Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil.
  • Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.


Ingrediente: Aqua, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sucrose, Xanthan Gum, Betaine, Levulinic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Parfum, Benzoic Acid, Arginine, Sorbic Acid, Lactic Acid, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Glycerin, Proline, Citric Acid, Potassium Sorbate