SABIO

Gel de duş & şampon pentru bebeluşi şi copii

300ml

51 lei
Acest produs cosmetic natural pentru bebeluși este 2 în 1: gel de duș și șampon natural. Este manufacturat din ingrediente naturale într-o formulă blândă, hidratantă și delicată, ce nu usucă pielea bebelușului. Are efect echilibrant, de curăţare blândă, având proprietăţi calmante. La aceste principii active sunt adăugate ingrediente cu efect blând deromoreparator (muşeţelul, aloe vera şi pantenolul).

Gelul de duș și șamponul Sabio Baby 100% natural este un produs bogat în substanțe nutritive, revitalizante şi regenerante, fiind ideal pentru spălarea pielii şi părului bebeluşilor, copiilor şi persoanelor cu pielea sensibilă. Nu provoacă usturimea ochilor si nici lacrimi!

Poate fi adăugat in cada de baie pentru o spumă bogată.

Potrivit pentru toate tipurile de piele şi pentru toate tipurile de păr. Poate fi folosit zilnic, pentru spălarea intregului corp şi a părului. Tensidele din compoziţie sunt delicate, de origine vegetală, având un PH neutru.
 
  • Hidrolatul de muşeţel calmează roşeaţa şi iritaţiile pielii. Este deosebit de blând, astfel încât este indicat inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile a bebeluşilor, calmant contra roşeţii, iritaţiilor, reechilibrant şi purifiant.
  • Gelul de Aloe Vera este folosit pentru rolul său hidratant, cicatrizant şi pentru faptul că favorizează vindecarea pielii.
  • Pantenolul previne uscarea pielii, susţine şi grăbeşte procesul de vindecare naturală a acesteia.
  • Extractul din seminţe de grapefruit  conţine acid ascorbic, vitamine, aminoacizi, acizi graşi şi polifenoli, în mare parte glicozide şi bioflavonoide. Aceste substanţe exercită o acţiune regulatoare  asupra metabolismului , antiinflamatoare, menţine structura şi elasticitatea pielii.
  • Acidul lactic este un ingredient de origine naturală, obţinut prin fermentarea glucozei. Este util pentru ajustarea PH-ului şi prezintă o bună afinitate faţă de piele şi păr.
  • Lauryl glucozide, derivat din zaharuri şi lipide, este un agent de curăţare  blând, ajutând la menţinerea elasticităţii şi hidratării pielii.
  • Decyl glucozide este o combinaţie de alcooli graşi naturali (proveniţi din nucă de cocos şi glucoză din amidon de porumb) cu calităţi tensioactive uşoare şi antiuscare.
Utilizare: Se aplică o cantitate suficientă de produs pe piele, se masează uşor şi se clăteşte ulterior cu apă calduţă curată din abundenţă. Pentru mai multă spumă, se poate turna o cantitate mică de produs în vasul de baie.

Valabilitate : 24 luni de la data deschiderii
Păstrare: între 10 - 30oC.
ATENTIE! A nu se înghiţi.

Testat Dermatologic.
Acest produs NU a fost testat pe animale.

Ingrediente: aqua/apă, lauryl glucoside/tensidă consistentă vegetală, aloe barbadensis/ aloe vera gel, sodium benzoate, potassium sorbate, anthemis nobilis flower water/apă de muşeţel, decyl glucoside/tensidă spumantă, panthenol/ provitamina B5, citrus grandis seed extract/extract concentrat de sâmburi de grapefruit.

Ingrediente principale: musetel, aloe vera, grapefruit