SUSANNE KAUFMANN

Gel de duș & șampon REFILL

250ml

220 lei

Dezvoltat pentru a reduce risipa de ambalaje, sistemul inovativ de reumplere de la Susanne Kaufmann este pur ecologic și nu reduce cu niciun strop plăcerea folosirii produselor.

Recipientele de refill au fost create pentru a prelungi viața ambalajelor din sticlă precum și pentru a reduce consumul de plastic și emisiile de carbon.

Fiecare recipient, cu designul său inteligent, este fabricat din 75% materiale reciclate post consum și este ulterior reciclabil, fiind astfel ambalajul cel mai prietenos cu mediul.

Gelul de duș & șampon este formulat cu ulei din semințe de măceșe, proteine de mătase și aloe vera pentru a hrăni pielea și a o feri de deshidratare. Surfactanții naturali obținuți din zahăr curăță la modul cel mai delicat, iar complexul botanic pe bază de salvie, sunătoare, codița șoricelului, nalbă și mușețel îmbunătățește elasticitatea pielii. Corpul și părul rămân catifelate și fine.

Gelul delicat este un produs multifuncțional – gel de duș, șampon și balsam all-in-one, hrănește și hidratează corpul și părul. Ideal pentru întreaga familie, poate fi folosit în perfectă siguranță pentru copiii de la vârsta de 11 luni.

Este recomandat întregii familii.

Mod de utilizare:

Se îndepărtează pompița recipientului original din sticlă și se pune deoparte, pe o suprafață curată. Nu trebuie clătită sau spălată deoarece apa poate afecta calitatea produsului la reumplere.

Se taie cu grijă, cu ajutorul unui foarfece, micul dop al recipientului de reumplere. Se toarnă conținutul în sticla originală și se reatașează pompița.

Ambalajul original din sticlă se poate refolosi de până la 4 ori pentru reumplere.

100% reciclabil. Creat din 75% plastic reciclat.

ELLE Green Beauty Star 2021

În ianuarie 2021 editorii ELLE au analizat peste 500 de produse din industria cosmetică pentru a alege starurile anului în materie de Green Beauty.

Recipientele pentru reumplere Susanne Kaufmann se numără printre câștigători. Recunoscute ca fiind un ELLE Green Beauty Star au fost premiate pentru inovație și contribuția la reducerea semnificativă a emisiilor de carbon.


Ingrediente: aqua (water), sodium coco-sulfate, coco-glucoside, glycerin, pentylene glycol, cocamidopropyl betaine, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, rosa moschata seed oil, sericin, aloe barbadensis leaf powder, achillea millefolium extract, althaea officinalis root extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, hypericum perforatum extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, citric acid, sodium levulinate, sodium chloride, sodium anisate, coconut acid, maltodextrin, potassium sorbate, linalool, parfum.