SUSANNE KAUFMANN

Gel de duș & șampon REFILL

250ml

240 lei

Dezvoltat pentru a reduce risipa de ambalaje, sistemul inovativ de reumplere de la Susanne Kaufmann este pur ecologic și nu reduce cu niciun strop plăcerea folosirii produselor.

Recipientele de refill au fost create pentru a prelungi viața ambalajelor din sticlă precum și pentru a reduce consumul de plastic și emisiile de carbon.

Fiecare recipient, cu designul său inteligent, este fabricat din 75% materiale reciclate post consum și este ulterior reciclabil, fiind astfel ambalajul cel mai prietenos cu mediul.

Gelul de duş & şampon bestseller de la Susanne Kaufmann este formulat cu surfactanți naturali din zahăr. Răsfaţă zilnic pielea şi părul cu ingrediente active din salvie, sunătoare, nalbă şi aloe vera. Elementele solubile creează o peliculă fină care protejează pielea şi părul împotriva uscării.

Este recomandat întregii familii.

Mod de utilizare:

Se îndepărtează pompița recipientului original din sticlă și se pune deoparte, pe o suprafață curată. Nu trebuie clătită sau spălată deoarece apa poate afecta calitatea produsului la reumplere.

Se taie cu grijă, cu ajutorul unui foarfece, micul dop al recipientului de reumplere. Se toarnă conținutul în sticla originală și se reatașează pompița.

Ambalajul original din sticlă se poate refolosi de până la 4 ori pentru reumplere.

100% reciclabil. Creat din 75% plastic reciclat.

ELLE Green Beauty Star 2021

În ianuarie 2021 editorii ELLE au analizat peste 500 de produse din industria cosmetică pentru a alege starurile anului în materie de Green Beauty.

Recipientele pentru reumplere Susanne Kaufmann se numără printre câștigători. Recunoscute ca fiind un ELLE Green Beauty Star au fost premiate pentru inovație și contribuția la reducerea semnificativă a emisiilor de carbon.


Ingrediente: aqua (water), sodium C14-C16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-3 caprate, pentylene glycol, glycerin, rosa canina (rose hip seed oil), tocopherol, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, achillea millefolium extract, hypericum perforatum extract, althea officinalis root extract, hydroxypropyl guar, hydroxypropyltrimonium chloride, sericin, aloe vera powder, maltodextrin, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum (fragrance).

Ingrediente principale: salvie, sunatoare, aloe vera, nalba