UBERWOOD

VITAL Gel de duș & șampon

200ml

55 lei

Produsul 2 în 1 propus de către Überwood promite îngrijire delicată pentru păr și corp cu o formulă pornind de la cunoscutul extract din miez de pin și continuând cu ulei din ace de pin și extracte din yerba mate, plus o doză proaspătă de mentol.

Ca gel de duș, curăță pielea cu blândețe și o lasă plăcut-revigorată.

Drept șampon, cafeina naturală din planta de mate întărește rădăcina părului și activează circulația sanguină la nivelul scalpului. În acest fel, părul devine, practic, energizat, cu un vizibil plus de volum și, după cum o indică și numele acestui șampon & gel de duș, de vitalitate.

Mentolul condimentează întreaga acțiune cu prospețime de durată.

Ingrediente-cheie:

  • yerba mate hidratează și hrănește pielea
  • cafeina alimentează cu nutrienți rădăcina firului de păr și susține circulația sanguină a scalpului
  • mentolul asigură un boost revigorant

Mod de utilizare:

Se aplică pe părul și corpul umede, se masează pentru a forma spumă și, apoi, se clătește.


Ingrediente: Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sucrose, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Pinus Sylvestris Leaf Oil*, Potassium Sorbate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Alcohol, PCA Glyceryl Oleate, Menthol, Limonene*, Glycerin, Alcohol Denat., Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Rutin, Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Caffeine, Glutamic Acid, Serine, Bioflavonoids, Ascorbic Acid, Sorbic Acid. 98,8% dintre ingrediente sunt de origine naturală. *ingrediente provenind din uleiuri esențiale. Conservat folosind săruri de acid sorbic și acid benzoic.

Ingrediente principale: cafeina, mentol