YOPE

Gel de duș pentru copii ORANGE & APPLE

400ml

58 lei

Fondatorii YOPE sunt și ei părinți. Și știu cât este de important ca produsele de îngrijire pentru copii să fie blânde cu pielea și 100% sigure pentru sănătate. Mai știu și că un ambalaj haios și o aromă jucăușă este adesea secretul pentru transformarea băii într-o joacă de copii.

Gelul de duș natural este creat cu agenți de spumare emolienți, care nu usucă pielea și care are un ph neutru. Este foarte blând cu pielea, dar curăță temeinic. Un mix de ingrediente vegetale asigură hidratarea.

Se adaugă extractele de portocală, pline de flavonoizi, cele hidratante de măr și ovăz suedez bogat în beta-glucan cu rol calmant pentru piele.

Aroma: de suc delicios cu fructe, cu mere aromate și portocale zemoase.

Rezultatul? O piele curată și fină. Și mai puține proteste când trebuie spălată.

Mod de utilizare:
Se aplică pe pielea umedă, se clătește bine. Recomandat pentru copii peste 3 ani.

94% ingrediente naturale minim procesate.


Ingrediente: Aqua, Lauryl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Cocamidopropyl betaine, Citric acid, Avena sativa bran extract, Maltodextrin, Glycerin, Citrus aurantium dulcis fruit extract, Pyrus malus fruit extract, Levulinic acid, Parfum, Sodium levulinate, Sodium anisate, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene, Eugenol, Linalool, Citral

Ingrediente principale: portocale, mar