PULPE DE VIE

Gel de duș perlat cu piersică bio și efect de catifelare – PEACH PLEASE

200ml

35 lei

Acesta este gelul de duș pentru cei care caută experiențe senzoriale luxuriante. Evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare care reușește să răsfețe – prospețime, textură cremoasă – fericire de tipul curcubee și unicorni într-un tub :-)

Sau poate chiar mai mult și mai bine de atât. Cu o formulă simplă – piersică și aloe vera și totuși extrem de eficientă, PEACH PLEASE curăță cu delicatețe, hidratează și oferă finețe pielii datorită conținutului de glicerină. Exuberantul efect final este dat de particulele de strălucire pe care le conține.

În ceea ce privește parfumul, acesta se va păstra pe piele cu naturalețe, cu lejeritate estivală.

Mod de utilizare:

Se folosește precum un gel de duș clasic: un strop de gel de duș în podul palmei este aplicat și masat pe întreaga suprafață a corpului.

În cazul în care sesizați o diferență în privința cantității de spumă, este un efect firesc al lipsei din compoziție a sulfaților folosiți în mod tipic pentru a atinge acest efect.

Este important de știut că nu este necesară mărirea cantității folosite. Acțiunea de curățare și cea de hidratare – ambele - ating nivelul dorit.

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

Nu conține (printre altele): sulfați, parabeni, PEG, parfumuri sintetice, micro-plastic, ingrediente care perturbă funcția endocrină, uleiuri minerale.

Certificat Ecocert, Cosmebio, vegan și cruelty free.

Parfumuri naturale, provenind din fructe adevărate recoltate în mod etic, fructe nevândute pentru consumul alimentar de către micii producători din sudul Franței.

Conținut 99% natural și, deci, biodegradabil și ambalaj reciclabil.

  • 99% ingrediente de origine naturală
  • 10% ingrediente de origine organică
  • 100% Made in France

Ingrediente: Aqua (water), Glycerin (vegetal origin), Caprylyl / Capryl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Xanthan gum, Sodium benzoate (Benzoic acid, present in some fruits), Citric acid (from lemon), Levulinic acid, Fragrance (natural origin), Sodium chloride (Sodium salt), Sodium levulinate (of natural origin), Sodium Phytate (vegetable origin / rice bran), Aloe barbadensis leaf juice powder, Mica, Leuconostoc / radish root ferment lysate filtrate, Prunus persica (peach) fruit extract, Alcohol (Solvent obtained from the fermentation of cane sugar), Sodium hydroxide (of natural origin), Iron oxides (pigments of mineral origin), Limonene (Present in the perfume of natural origin, it is a possible allergen contained in very small quantity (<0.01%).

Ingrediente principale: piersica, aloe vera