SUSANNE KAUFMANN

Gel de curăţare purificator

100ml

179 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Formulat cu un amestec de ingrediente botanice cum ar fi pufulița alpină cu proprietăți purificatoare, extractul de Meisterwurz (Peucedanum ostruthium), plantă medicinală din Alpi care ajută la revitalizarea aspectului pielii și acid hialuronic hidratant. Bisabololul, un compus al uleiului de mușețel, calmează pielea și reduce eventuale inflamații.

Gelul purificator de curățare conține surfactanți pe bază de zahăr obținuți din materii prime regenerabile. Aceștia îndepărtează eficient impuritățile și machiajul fără să usuce tenul.

Tenul este curăţat cu blândeţe, revitalizat, rămâne fin şi pregătit pentru etapele următoare de îngrijire.

Oferă:

  • demachiere eficientă, inclusiv a ochilor
  • efect antibacterian pentru tenul mixt, cu impurități

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, gras, uscat, matur, sensibil), iar formula fină este ideală pentru tenul mixt și/sau cu impurități.

Utilizare:

Aplicaţi gelul fin dimineaţa şi seara cu mişcări circulare şi apoi clătiţi cu apă călduţă. Puteți finaliza procesul de curățare cu loțiunea tonică purificatoare Susanne Kaufmann. Împreună cele două produse asigură un proces de curățare desăvârșit – pentru un ten mai fin și mai luminos.

Ingrediente cheie:

Extractul de pufuliță alpină reduce producția de sebum și minimizează aspectul porilor. Ajută la reducerea inflamațiilor și eliminarea impurităților din piele.

Acid hialuronic este un hidratant foarte eficient care îmbunătățește fermitatea și elasticitatea naturală a pielii.

Extractul din rădăcina de Meisterwurz este folosit din vremuri străvechi pentru capacitățile sale vindecătoare și efectele antiinflamatoare.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), coco-glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-4 caprate, glyceryl oleate, sodium levulinate, bisabolol, epilobium fleischeri flower/leaf/stem extract, peucedanum ostruthium root extract, sodium hyaluronate, citric acid, sodium chloride, sodium anisate, hydrolyzed wheat protein, coconut acid, pentylene glycol, triticum vulgare (wheat) bran extract, yeast ferment extract, sodium benzoate, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, methyl benzoate, parfum.