MOSSA

GLOW COCKTAIL Cremă iluminatoare anti-pigmentare

50ml

65 lei

Diminuează vizibilitatea petelor și încarcă pielea cu o supradoză de vitamine.

Această cremă iluminatoare hidratează în profunzime și revigorează imediat aspectul pielii obosite și terne, dându-i o nouă strălucire.

Extractele bogate în vitamine din murul pitic nordic, gutui și alge ajută la eliminarea imperfecțiunilor tenului, lăsând pielea mai netedă, mai fermă și mai strălucitoare.

Potrivită pentru toate tipurile de piele.

Utilizare:

Se aplică pe pielea curată dimineața și/sau seara.

Pentru un efect potențat de anti-pigmentare se recomandă asocierea cu serul și masca Glow Cocktail.

Linia Glow Cocktail este menită să ofere pielii necesarul de hidratare și să prevină tenul pigmentat, tern și ne-uniform

Produsele Glow Cocktail:

   hidratează intensiv, deci previn îmbătrânirea cutanată;

   reduc pigmentarea și fenomenul de foto-îmbătrânire;

   corectează lipsa de uniformitate a tonului pielii;

   luminează tenul.

Potrivite pentru femeile din grupul de vârstă 25+, pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel care și-a pierdut strălucirea sau este afectat de pigmentare.

Produsele Glow Cocktail conțin extract de gutuie din soiul nordic cu o aciditate ridicată. Gutuia nordică este bogată în vitamine și acizi și are un efect de calmare combinat cu unul puternic de hidratare.

Totodată, acizii organici din gutuie posedă capacități reale de deschidere a tonului pielii, ajutând la gestionarea pigmentării, dar și la menținerea unui nivel ridicat de luminozitate.

Extractul din alge este un ingredient cu efect de deschidere a tonului pielii și este obținut dintr-o specie de algă brună din mările nordice. Ingredientele astfel obținute gestionează radiațiile UV și pigmentarea pe care o provoacă.

Fructul de mur pitic din ținuturile umede, mlăștinoase, nordice conțin polifenoli, vitamine și acid fenic, o adevărată sursă pură de antioxidanți. Aceștia eliberează pielea de acțiunea toxinelor și reduc impactul factorilor de mediu prevenind acțiunea radicalilor liberi și stresului oxidativ.

Acest tip de mur, specific unui climat dur, reușește să reziste la temperaturi de până la -40°C. Poate că din acest motiv ingredientele active extrase din murul pitic sunt atât de potente asupra pielii. 


Ingrediente: AQUA; HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*; GLYCERIN; GLYCERYL STEARATE CITRATE; PENTYLENE GLYCOL; CETEARYL ALCOHOL; CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARIC TRIGLYCERIDE; ISOAMYL LAURATE; SODIUM PCA; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE; DICAPRYLYL CARBONATE; AROMA; ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL; VEGETABLE OIL; XANTHAN GUM; HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX; ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX; PALMITIC ACID; RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX; STEARIC ACID; CELLULOSE; PYRUS CYDONIA (QUINCE) FRUIT EXTRACT*; RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT*; ASCORBYL PALMITATE; TOCOPHEROL; ASCOPHYLLUM NODOSUM (BROWN ALGAE) EXTRACT*; SODIUM PHYTATE; POTASSIUM HYDROXIDE; HYDROLYZED HYALURONIC ACID; SODIUM HYALURONATE; LIMONENE**; BENZYL SALICYLATE**; LINALOOL**; CITRAL**; GERANIOL**; CITRONELLOL**. *ingrediente din agricultura biologica. **din uleiuri esentiale naturale